Фотографи на National Geographic снимат видео за българска група


Фотографи на National Geographic снимат видео за българска група

5245

Българската група Tri-O-Five ще представи официално новия си сингъл “Let’s Start Over” и видеото към него на 11 юни (четвъртък) в клуб "Ялта", а диджеите Мартен и Mr. Moon ще направят пърформънс специално за събитието.

Новото парче на групата и клипа към него са посветени на началото на летния сезон.
Снимките на видеото са изцяло подводни, заснети от професионални водолази-фотографи, снимали за "National Geographic". Режисьор на видеото е Александър Моллов, носител на множество награди в категорията клип на годината. Моллов е автор и на първото видео на групата към песента "We Are One" за благотворителната кампания 1788 на "M-Tel".

Действието във видеоклипа се развива в басейн „Диана” в София, а в него участват Ралица Методиева и Даниела Арнаут. Ралица е позната на зрителите като момичето с чука от клипа на "Биг Брадър" и е част от балет "M Dance". Тя е била състезателка по синхронно плуване и е участвала на олимпиада за девойки.

Скандалният топмодел и плеймейтка Даниела Арнаут преди няколко месеца нашумя покрай разкритията за връзката си с Димитър Бербатов. Сега работи като стилист–дизайнер.

Tri-O-Five е българска група, която създава авторска музика, продуцира и ремиксира в стила “jazzy-groovy house”.

В бандата са Илин Гривишки (DJ Ilko), Майкъл Флеминг (Lexus), Десислав Иванов (Desso) и Антони Рикев (WahTony).

Сингълът “Let’s Start Over” съдържа пет диджей ремикса, а Tri-O-Five избраха да го издадат съвместно с новия български лейбъл "Silver Noise".

Изцяло нова сесия, с полъх на морски бриз и лятна атмосфера, очаква любителите на джази грууви хауса в лятната градина на "Ялта".

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички