Цунамито Summertime Dance Explosion Solar 09 на Слънчев бряг


Цунамито Summertime Dance Explosion Solar 09 на Слънчев бряг

8471

След суперуспешния сезон в столичния клуб "Ялта" с гостуванията на едни от най-големите звезди на музикалната сцена, заявката за традиционните летни купони на Слънчев бряг - "Summertime Dance Explosion Solar" 09, е повече от обещаваща.

Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени от яки партита всеки уикенд от 25-и юли до 10 август. В афиша на събитието са едни от най-големите имена от световната клубна сцена и, разбира се, по нищо не отстъпващите им български колеги DJ Хуан Алварез и Любо Урсини.

Откриващото събите ще е на "Cacao Beach" (25 юли), а главното действащо лице е Пит Тонг (Pete Tong), който пристига по покана на организаторите от "Solar" и радио "Нова".

Той отново ще подпали родните фенове с наелектризиращи сетове. Невероятният му усет за хитовото звучене го е превърнал в любимец на хиляди почитатели на всички континенти. Легендарен с предаванията по "BBC Radio 1" като "Essential Mix" и "Essential Selection", заради продукцията на собствения си лейбъл - "FFRR Records", а и с прочутите си изяви на международни фестивали и взривяващите партита в клуб "Pacha" в Ибиса, където е резидент дълги години.
 
Парти вълната ще залее и клуб "Bedroom" на 31 юли с появата на Роби Ривера (Robbie Rivera). Отличителното му секси електро хаус звучене буквално възпламенява дансингите по целия свят, а едни от най-големите звезди се редят на опашка именно той да ремиксира парчетата им. Сред клиентите му са Фейтлес, Мадона (Madonna), Кайли Миноуг (Kylie Minogue), Рики Мартин, Сантана, Пинк и много други.

Върхът на кариерата му е основавнето на лейбъла "Juicy Music", припознат с продукции от висококачествена хаус, прогресив и въобще електронна музика. А партитата "Juicy", като "Juicy Miami" и "Juicy Ibiza", са истински магнит за феновете. Освен като диджей и продуцент, Роби намира време и за три радио предавания.

На 2 август "Cacao Beach" ще бъде потопен в звуците на един стил, който по никакъв начин не може да се объркан, а именно "The Sound Оf Tiësto". Най-известният транс диджей и продуцент на електронна музика в света идва в България специално за събитието. С кариерата си той промени представите на всички за хаус и транс звученето.

Тиесто е единственият, избиран три пъти поред за най-добър диджей на планетата в престижната класация на списание "DJ Magazine". Той е първият диджей, който свири на живо на церемония по откриване на олимпийски игри (в Атина през 2004) и е номиниран за награда "Грами" за албума си "Elements Оf Life" през 2008.

Но въпреки главоломния му успех, неговата страст към музиката я издига над високите отличия.
 
На 8 август "Cacao Beach" ще посрещне нюйоркската хаус легенда Виктор Калдероне (Victor Calderone).

Като продуцент и диджей той се различава от съвременниците си с непрестанен стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори.

Превръща се в звезда на денс сцената с хитоветете "Give It Up", "Beat Me Harder" и "Resonate".

В сета си той отново ще съчетае старото с новото - от трайбъл до минимъл техно.

На 15 август музикалната стихия все още ще е във вихъра си. Закриващото парти за "Summertime Dance Explosion Solar" 09 е запазено за две звезди, които освен всичко ще миксират заедно -  DJ Марк Найт (Mark Knight) и Мартин тен Велден (Martijn Ten Velden).

Като отбор те са неповторими и нееднократно са докарвали българската публика до екстаз. Последната им визита бе навръх Нова година в "Ялта". Двамата пристигат като представители на един от водещите световни лейбъли за електронна музика - "Toolroom Records", създаден през 2004 от Марк Найт.

Автори на безпорни хитове, всеки от тях се радва на сериозна популярност и признание от музикалната гилдия. През 2008 експлозивната кариера на Марк Найт го изкачи до 42-о място в престижната класация "Top 100" на "DJ Mag". Енергичните им сетове, прелитащи през различни стилове, гарантират парти настроението на големия финал.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички