JuraTone (Дийп Зоун Проджект) рекламно лице на Ibanez


JuraTone (Дийп Зоун Проджект) рекламно лице на Ibanez

5627

След успешното си представяне на конкурса "Евровизия" 2009 с песента "Chance To Love You" (feat. Лейди Би), китаристът на Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) – JuraTone, е готов със своя нов солов проект.

За началото на летния сезон той е композирал слънчево инструментално парче, изсвирено на легендарната китара Ibanez GB 10. На такъв модел опъва Джордж Бенсън.

Пиесата е със заглавие “Sunny Days”, с открояващ се мелодичен вокален лайт мотив, който е изпълнен от младите певици от трио Шайни Долс. Участва и самият JuraTone. Китарната партия се откроява със своята простота и финес и характерния за изпълнителя стил.

От централата на „Ibanez” в Япония са пожелали снимки на JuraTone за включването му в следващия каталог на фирмата като изпълнител със Signature model, още повече че музикантът си е поръчал и юбилейната китара на модела – „Ibanez GB 10/30Th Anniversary”, чието производство е много лимитирано производство.

Музикантът се надява с помощта на Музикален център „Икономов” да стане притежател на една от най-скъпите китари в света.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички