100 нови парчета на Майкъл Джексън излязоха от архивите


100 нови парчета на Майкъл Джексън излязоха от архивите

11710

Сто нови песни на Майкъл Джексън (Michael Jackson) ще бъдат пуснати официално на музикалния пазар. Първата част от тях - още по Коледа, информира "Таймс".

Това са изпълнения, завещани от Краля на попа на децата му, но без намерение да бъдат издавани под някаква форма, обяви Йън Халперин, един от биографите на Джако.

Той просто ги композирал за Принс-Майкъл Джуниър (12), Парис-Майкъл Катрин (11) и 7-годишния Принс-Майкъл II като вид творческо наследство. Една от мелодиите е посветена на глобалното затопляне.

Междувременно стана ясно, че семейството на Ем Джей е наело частен патолог, който след смъртта на певеца да извърши втора аутопсия на трупа. Неговото становище се очаква най-рано след десет дни. Причините са заради твърде многото мистериозни обстоятелства около кончината на музиканта.

Главното лице под подозрение е неговият личен доктор Конрад Мъри. Именно той бе до него в последните му часове, припомня "Асошиейтед Прес". Лекарят усилено се укривал от роднините на Майкъл, не си вдигал телефона и въобще - държал се странно, отказвайки да даде отговор на въпросите какви лекарства е използвал, как ги е дозирал, какво му е инжектирал и колко пъти.

Доктор Мъри дал показания в полицията на Ел Ей два пъти, само че не като обвиняем, а като "свидетел за изясняване на някои несъответствия по случая".

Говорителят на следствието в града - Крейг Харви, разследващ случая, настоява, че ще са необходими още много изследвания, които да докажат окончателно от какво се е споминал вокалистът. Няма никакви признаци за насилствена смърт обаче, според него, пише "Ню Йорк Поуст".

След рекордните продажби на албумите на Майкъл във Великобритания, те станаха лидери по тиражност и в онлайн магазина в САЩ - "iTunes".

Песните на Джако се превръщат в хитове, предпочетени от собствениците на мобилни телефони в много държави по света.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички