N.O.H.A. се подвизават сред петзвезден лукс в Несебър на 30 юли


N.O.H.A. се подвизават сред петзвезден лукс в Несебър на 30 юли

6111

Мултинационалният проект Noise Of Human Art (или просто N.O.H.A.) ще взриви "Sol Nessebar Resort" на 30 юли като част от българското си турне, съобщава агенция “Профайл”.

Петзвездният комплекс ще стане домакин на една от най-обичаните групи в последната година. Едва ли има радиостанция, която да не върти хита “Tu Сafé” поне веднъж дневно.

Управата на "Sol Nessebar Resort" заедно с организаторите обещава освен уникално музикално изживяване, и достъп за своите посетители до един от най-красивите комплекси по българското Черноморие, комбиниращ спортни съоръжения и СПА услуги, прекрасна кухня, перфектно обслужване и релаксираща атмосфера.

За всички фенове на N.O.H.A. "Sol Nessebar Resort" предоставя специални “парти” пакети. Повече за тях - на www.solmelia.com.

Домакините от веригата хотели "Solmelia" обещават да се погрижат за доброто настроение на самите музиканти , като им осигурят петзвезден лукс в "Sol Nessebar Resort".

Организаторите на събитието - “Teren”, радио- и телевизия „Сити”, радио „Energy” припомнят още веднъж официалните дати на турнето: Варна (29 юли); Несебър (30 юли); Созопол (31 юли) и Лозенец (1 август).

Обиколката на изпълнителите, които в продължение на близо две години омайваха световната сцена с носещото дъх на канела “Tu Сafé”, съвпада с ексклузивната премиера на чисто новото им парче - „Boom”.

С него групата очаква буквално да взриви световната сцена и класациите. “Boom” носи дългоочакван свеж заряд от дръм-ен-бейс и електроника, вплетени в нежните испански вокали нафронтдамата  Минерва. Българската публика ще може първа да се наслади на живото изпълнение на песента, която ще бъде само една от изненадите на „N.O.H.A.&TERENonTour”.

Още с едноименния си дебютен албум формацията се утвърди като част от поп-авангарда на музикалната сцена в Европа. Силата й е в изкусното сливане на мелодични композиции с интригуващо клубно звучене, а резултатът е запечатан в четири изключително успешни албума: N.O.H.A.Noise Of Human Art“ (1997); „No Slack“ (2001); „Next Plateau“ (2003);  “ Dive In Your Life” (2006).

Първото лайв изпълнение на групата у нас се състоя на 22 ноември 2008 в парти център "4 км" в София на "TEREN # 1", където Минерва и Ко. се изявиха с проекта на Коста КостовBalkan Xpress, и Kompott пред 2 000 души.

Това превърна "TEREN # 1" в едно от най-значимите в своя клас музикални събития 2008.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички