Скилър и DJ Phoenix съпорт на N.O.H.A. в България


Скилър и DJ Phoenix съпорт на N.O.H.A. в България

7889

Концертът на N.O.H.A. в Созопол на 31 юли ще се състои не в "Баш бар", а на градския стадион.

Промяната е заради големия интерес към събитието. "Така българските фенове не само ще могат да се насладят на любимците си на по-обширен терен, но и няма да останат „на сухо”. От местния клуб „Баш бар” ще осигурят напитките за шеметната вечер", обясниха организаторите "FeelMe Crew".

„След първия концерт на Noise Оf Human Art в София, когато залата се оказа тясна за многобройните феновете, се уверихме, че трябва да осигурим по-широки терени за бъдещите изяви на бандата в България”, поясни Александър Антонов.

”Много сме благодарни на община Созопол, чрез която стана възможно преместването на събитието на местния стадион. Заради промяната концертът на N.O.H.A. в този град ще е единственият от турнето, който ще започне в по-ранен час и съответно ще приключи към 2 ч. през нощта ”, допълни той.


За развихряне на страстите преди изявите на живо на ексцентричните гости ще се погрижат не по-малко колоритните им български колеги Dj Phoenix и всеобщият любимец сред бийтбоксърите в България - Скилър (Skiller).

Те ще представят нови взривяващи серии от проекта си "Булгар-Булгар", с който ще станат част от  музикално-културните експерименти, които турнето обещава. Визиите по време на изявите пък ще бъдат дело на на небезизвестните ви джеи Stoyan и Regneva.

Първата лятна среща на българската публика с Филип, Минерва, MC Шеви, Тим, Алекс, Джош и Тобиас ще е във Варна на 29 юли, зала "Младост" в Двореца на културата и спорта. В черноморската столица групата ще отседне в хотел "Modus", от който друга звезда, посетила България за концерт преди няколко лета - Бебел Жилберто (Bebel Gilberto) – буквално не е искала да си тръгне.

Останалите първоначално обявени горещи точки от "N.O.H.A.onTour" остават непроменени: 30 юли, Несебър – клуб "Viva", в комплекса "Sol Nessebar Resort" и 1 август, Лозенец – бар "Friends On The Beach".

Билети: в мрежите на Ticketstream и Eventim

Повече информация на:www.terenmusic.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички