Фестивален къмпинг на Spirit Of Burgas 2009


Фестивален къмпинг на Spirit Of Burgas 2009

4872

Тази година фестивалът "Spirit Of Burgas" предлага къмпинг, разположен в дясно от фестивалната зона, само на крачка от всички сцени, информират организаторите от сайта на събитието - www.spiritofburgas.com

Билетът за къмпинга струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той е валиден само със закупен 3-дневен фестивален билет (100 лв.) и може да бъде закупен само предварително. Къмпинг билети няма да се продават на място.

КУПИ БИЛЕТ ЗА КЪМПИНГА НА ФЕСТИВАЛА- ТУК

Моля, прочетете препоръките внимателно, за да си гарантирате страхотен престой на тазгодишния фестивал. Те ще ви дадат инфоpмация за това кога и къде да дойдете и какво да си донесете, както и какво да не носите.

Пристиганe

Моля, не давайте билета си на никого, докато не стигнете до входа на фестивала, както и купувайте билет само от официалните разпространители на "Eventim".

Вход 3 – Къмпинг вход

Фестивалният вход за къмпинга отваря в 12. 00 ч. петък, 14 август. Моля, не планирайте по-ранно идване. Няма възможност да влезете преди това.

Входът се намира на няколко минути пеша от централната ЖП гара и автогара на пресечката на ул. „Княз Ал. Батенберг“ и ул. „6-и септември“.


Моля, обърнете внимание, че фестивалът не осигурява места за паркиране, както и няма да се допуска влизането с коли.

Линк за картата: тук


Начало и край на фестивала?


От 19.00 на 14 август главният вход на фестивала отваря врати за всички посетители. “Паркът” или тъй наречената  "24-часова зона", която ще бъде отворена от 15.00 на 14 август до 9.00, понеделник, 17 август, може да бъде посещавана само от къмпингуващите. Тази зона е предназначена САМО за къмпингуващите, където диджеи ще се грижат за доброто настроение, ще има храна и разхладителни напитки.

Грижете се за околните

Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства, добре му помогнете.

Помнете - да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. В „24-часовата зона” ще се продава  минерална вода.

При спешни случаи!

Ако имате нужда от първа помощ, потърсете медицинския екип на фестивала, разположен в „24-часовата зона”. При спешни случаи, моля, потърсете най-близкия човек от охраната или персонала на фестивала/или се обърнете към ИНФОРМАЦИЯ, която се намира в „Парка”(24-часовата зона)/, които веднага ще ви съдействат.

Изгубени вещи

На Вход 2 (главният вход на фестивала) може да съобщите за изгубени вещи, както и да предадете намерени от вас предмети.

Примерен списък на необходимите вещи:

*Моля напишете си адреса и телефона върху важните предмети.

-фестивален билет

-лична карта, шофьорска книжка, билети

-пари и дебитни/кредитни карти

-посочете човек за връзка при спешни случаи

-лекарства (рецепти, инхалатори)

-медицинска информация (при алергии)

-палатка и спални чували

-очила/контактни лещи и разтвор

-хавлия/сапун

-тоалетни принаделжности (четка и паста за зъби, тоалетна хартия, аксесоари за бръснене)

-тапи за уши

-слънцезащитен крем

-контрацептиви

-фенери, батерии, резервни крушки

-мобилен телефон

-камера

-непромокаемо яке и панталони

-шапка

-фризби, волейбол

-чисти дрехи, с който да се приберете вкъщи

Правила в къмпинга

Идвайте на групи, ако искате да сте настанени едни до други.


Спазвайте посочените места за къмпинг.

Позволено е внасянето на храна, но не и на бутилки. Не е разрешено готвенето.

Пазете къмпинга чист.

Лица под 18 години се допускат само с родителите си. Всички трябва да имат билет. Родителите трябва да подпишат декларация на входа на фестивала.

Kъпането по време на фестивала е забранено.

За ваша сигурност охрана може да ви претърси на входа за опасни или забранени предмети, който ще бъдат конфискувани. Лица, които са заподозряни, че извършват нелегални и/или опасни дейности в зоната на фестивала, също ще бъдат претърсвани и предавани на съответните органи на реда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички