Фийлд съпорт на Крематори и Евъргрей в България


Фийлд съпорт на Крематори и Евъргрей в България

6739

Фийлд (Fyeld) ще подгряват публиката преди изявята на Крематори (Crematory) и Евъргрей (Evergrey) в столичната зала "Христо Ботев" на 19 септември.

Нашите момчета свирят непосредствено преди италианците Chaoswave, които също участват в събитието „Pill Аgainst Depression Festival“, съобщи за MySound.bg Драгомир Драганов.

В същия ден на музикалния пазар у нас ще се появи и новият албум на Фийлд. Той е в каталога на "Double D Music" - лейбъла на бившия китарист на Епизод. С неговото лого вече излязоха соловият дебют на Драго - "Alter Ego", и проектът с народни изпълнения - "Песните на баща ми" на Димитър Аргиров.

"Нещата се подреждат страхотно за бандата, новият й сингъл е разбиващ", поясни Драго, който оттук нататък ще продуцира Фийлд.

С множеството си музикални попадения и изяви през пролетта и ранното лято на 2009 групата успя да впечатли Гуано Ейпс (Guano Apes) - те избраха Фийлд са свирят на шоуто им в България. Нашите са в афиша и на “Spirit Оf Burgas” 2009, наред с хедлайнърите в първата вечер - Фейт Ноу Мор (Faith No More).

Билети на цени от 35 лв. за Pill Аgainst Depression Festival се продават в мрежата на Eventim и в столичния метъл бар The Black Lodge (бул. "Алекдандър Стамболийски" 34) и рок заведението "Спорко" (улица "Георги Павлов" 1).

Вход в деня на събитието  - 45 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички