Исабел Байон идва с танцов фламенко спектакъл


Исабел Байон идва с танцов фламенко спектакъл

8237

Известната фламенко танцьорка Исабел Байон (Isabel Bayon) ще гостува са първи път в България със спектакъла "Tan Solo Flamenco" на 10 декември в зала 1 на НДК.

Това е един спектакъл, който ни отвежда в старите фламенко таверни в Севиля, където единствената сценография са столовете, на които седят артистите, а на този фон изпъкват Исабел Байон и пъстроцветните ѝ одежди, които блестят под изящната хореография на светлините.

Заедно с Исабел ще излязат певците Мигел Ортега и Давид Лагос, китаристите Хесус Торес и Пако Ариага, палмас и кахон Антонио Коронел. С тях Исабел ще ни отведе в една фламенко таверна в Севиля от началото на века, за да ни потопи в тамошната атмосфера и да ни представи своята блестяща хореография на характерните танци – тангос и тиентос, фарука, малагеняс, сигирийа, халеос.

"Този спектакъл се състои от поредица различни фламенко песни. С това аз искам да отдам почитта и страстта си към това изкуство, в което съм заобиколена от хора, които обичам и на които се възхищавам професионално", споделя знаменитата танцьорка.

Спектакълът на Исабел Байон е организиран от Джаzz+ и се осъществява с любезната подкрепа на Посолството на Кралство Испания и Институт Сервантес в София.

Билети за "Tan Solo Flamenco" може да намерите в мрежата на Тикет Плюс (www.ticketplus.bg) в интернет и на касата на НДК, в Дюкян Меломан, супермаркети Пикадили и много други каси, чиито адреси са на сайта на Тикет Плюс.

Официален сайт: www.isabelbayon.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички