Звезди ухажват Лиона Люис за втория й албум


Звезди ухажват Лиона Люис за втория й албум

4337

Лиона Люис (Leona Lewis) най-сетне се накани за втори албум.

Дългоочакваният диск трябва да се появи официално на музикалния пазар тази есен – през октомври най-вероятно.

Вече има четири абсолютно готови парчета. Две от тях са „сърцеспиращи” балади, издават от мениджмънта на певицата, която критиката все още нарича „прохождащото дете на британския поп”.

Цяла плеяда звезди предложили услугите си за записите. Лиона селектирала най-добрите от тях. Тимбаленд, Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), фронтменът на Уан РипабликРайън Тедър, и Джон Шенкс помагат с музика, текст, аранжимент или пък като продуценти на 24-годишната изпълнителка.

Във всяка мелодия на първи план е вокалът на младата певица. „Има и китарни рифове – роки, албумът си е струвал чакането”, издадоха тонрежисьори за следовника на пробивния й дебют - “Spirit” (2007).

Това, което е ясно още отсега, че ще влезе в албума, е дуетът на Лиона с Джъстин Тимбърлейк. Те са избрали да направят кавър на „I Will Always Love You" на Доли Партън (Dolly Parton) от 1973.

Мелодията е издадена отделно на следващата година, но се прочу от Уитни Хюстън (Whitney Houston) през 1992, превръщайки се в един от най-продаваните сингли за всички времена. Самият Елвис Пресли искал да изпее парчето, но нещо не се спогодили с Доли за авторските, според слуховете.

"Леона и Джъстин са си големи фенове, няма как да не се получи”,  коментират музиканти от екипа, цитирани от “Сън”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички