Български диджей взе участие в Club Life на DJ Тиесто


Български диджей взе участие в Club Life на DJ Тиесто

6477

След турнетата си с хор "Деца Орфееви" през 2004-2005 и ко-продукцията с "Мистерията на Българските гласове" от тази година, холандският DJ Тиесто (DJ Tiesto) за пореден път очарова българските си фенове.

Именно наш сънародник бе звезда в радиошоуто на мастития холандец. Това е DJ Кацаров (Костадин Кацаров), който за 3-и път попада в полезрението на трикратния диджей No.1.

Българинът отдавна е признат машъп майстор. Негови продукции са пускани от световни имена като Соларстоун, Ронски Спийд, Греъм Голд и много други.

Машъпът (репродукция на две или повече парчета) "Bulldozer In Sierra Nevada" се появява за първи път в радиошоуто на Тиесто - "Club Life", епизод 50. Впоследствие холандецът лансира още две продукции на Костадин - "War Of Elektra's Hearts", както и "Insomniac Bloodtrain".

През април тази година Кацаров подписа с канадския лейбъл "Amplified Digital", който издаде два негови сингъла - "Fortitude" и "Memories of Summer".

До края на годината предстои издаване и на трети сингъл - "Dream Оn".

Продукции на българина са звучали по някои от най-големите радиа в жанра, включително и "BBC Radio 1", а самият Кацаров успя да се превърне през последните години в утвърдена марка и в едно от най-големите имена на зараждащата се българска транс сцена.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички