Loud Concerts: У.А.С.П. и Стратовариус в София


Loud Concerts: У.А.С.П. и Стратовариус в София

8893

У.А.С.П. (W.A.S.P.) и Стратовариус (Stratovarius) ще свирят в София.

Метъл бандите пристигат за самостоятелни концерти:

Момчетата на Блеки Лоулес излизат в столичната зала “Христо Ботев” на 17 ноември.

Стратовариус ще стъпят за първи път пред българска публика в същата зала на 24 януари 2010.

Маститите рокаджии идват по покана на новата промоутърска компания "Loud Concerts", а билетите и за двете събития се пускат в продажба от утре, 1 септември.

Те ще се продават ексклузивно в мрежата на "Ticketstream.bg", магазините на "Office1Superstore", "М-Тел" и "М-Свят".
  
За шоуто на У.А.С.П. първите 200 билета ще са с промоционална цена 30 лв. След изчерпване на това количество, цената за пропуска ще е 35 лв., а в деня на събитието - по 45 лв.

За изявата на Стратовариус първите 200 билета ще са с промоционална цена 25 лв. След изчерпването им, цената става 30 лв., а в деня на изявата ще вървят по 35 лв.
  
У.А.С.П. пристигат за концерт у нас малко повече от месец след официалното излизане на новия им албум "Babylon". Официалната му промоция в САЩ и Великобритания ще бъде на 12 октомври, а българските фенове ще са сред първите, които ще чуят парчетата мот него на живо. Това ще бъде четвъртото гостуване на групарите в България след концертите им през в София през 2004, в Каварна през 2006 и в Ловеч миналата година.

Бандата е в състав Блеки Лоулес (Blackie Lawless) (вокали и китара), Doug Blair (китара), Mike Duda (бас) и Mike Dupke (ударни). Европейското им турне стартира с концерт в Москва на 11 октомври в престижната зала “B1 Maximum”.

Финландските пауър-метъли Стратовариус ще забият за първи път България в рамките на световното им турне, което ще продължи до началото на февруари 2010. То е по повод последния им албум "Polaris", появил се на пазара в края на май тази година.

                                                                                 
Стратовариус е една от най-известните финландски метъл групи, а стилът им е смесица от елементи на пауър и симфоничен метъл.  Бандата се събира се в Хелзинки 1984, а първоначалното й име е Блек Уотър. На следващата година се преименува на Стратовариус - съчетание между „Страдивариус“- една от най-прочутите марки цигулки, и „Стратокастър“- известна марка китари.
Групата е продала над 2.5 милиона копия от общо дванадесетте си студийни албума до днес. Съставът й в момента: Тимо Токипело (Timo Kotipelto) (вокали), Matias Kupiainen (китара), Lauri Porra (бас) и Jörg Michael (ударни), Jens Johansson (кийборд).

Loud Concerts е най-новата промоутърска компания у нас, която има амбицията да се наложи сред най-добрите.

Екипът й включва хора с огромен опит в организирането и реализирането на концерти и други събития.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички