Поли Паскова облече холивудски тоалет за $ 5000


Поли Паскова облече холивудски тоалет за $ 5000

5542

Поли Паскова откри своя звезда в Алеята на славата в Холивуд по време на гостуването си в Америка наскоро.

Фолклорната прима отлетя за САЩ да зарадва нашенците с благотворителен концерт в рамките на традиционния българо-американски събор в Сан Франциско, както информирахме вече.

Организаторите обаче ѝ бяха осигурили няколко екскурзии и посещения на забележителностите в страната на неограничените възможности.

Едно от тях бе Алеята на славата в Холивуд, където измежду Мадона и Майкъл Джексън най-високата българска певица се натъкна на плочка със своето име.

Поли се учудила на видяното, но не след дълго разбрала, че домакините са ѝ подарили като изненада новата услуга на Алеята на славата – на празна плочка всеки може да изпише името си със специална боя, която след 1 час се изпарява, а през това време ти правят моментна полароидна снимка.

Именно тогава домакините на благотворителния рецитал предложиха на българката след успеха на спектакъла й в Сан Франциско да направят с него и голямо турне из цяла Америка през идната година. Те й пожелаха именно след тази концертна обиколка нейното име да се настани трайно в Алеята на славата на булевард „Холивуд” в Лос Анджелис.
 
С десетина маркови американски тоалети попълни гардероба си Поли Паскова след завръщането си у нас. С един от тях, който струва 5000 долара, фолклорната изпълнителка на годината ще се представи на предстоящия фестивал "Пирин Фолк” в Сандански през уикенда.

Изпълнителката ще участва в конкурсната програма за нова авторска песен на македонска основа със заглавната песен на новия си албум "Мъжка майка". Композицията е дело на майстора на шлагера Димитър Пенев по стихове на Катя Кирянова и аранжимент на Димитър Петров.

Песента е автобиографична за певицата и е посветена на тримата ѝ сина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички