Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Красавици на Визаж превръщат Ескейп в Тайната градина


Красавици на Визаж превръщат Ескейп в Тайната градина

5775

Столичният клуб "Ескейп", записал в историята на нощна София два парти сезона с най-много международни гости на месец, е решил да направи завой на 180 градуса в клубната си политика и да избере българското за парти пътешествието си 2009/2010.

След приключенията "Roboloco" и "Minimalism", дансингът на "Ангел Кънчев" ще стане домакин на един различен и амбициозен проект: "The Secret Garden Show", на 9 октомври, петък.

Зад това име се крият две aртистични лица - добре познатите в парти средите Биляна Йотовска и Невена Воденичарска.

"Искаме да избягаме от комерсиалните танци, които се случват в нощните клубове и да наложим нов тип пърформанс-импресия, която кара хората да фантазират и ги пренася в друг свят - приказен и красив. След близо 10-годишни изяви по модните подиуми в страната и чужбина и участия във всевъзможни танцувални шоута и диджейски, подготвихме наше собствено шоу - “The Secret Garden”, обяснават топ моделите на агенция "Визаж" .

Вдъхновени от мистерията и красотата в природата, светлинатa и любимата си детскa книжка на Франсис Бърнет (”Тайната градина”, в която е описано точно това място), двете дами са решили да преобразят столичния клуб в петък вечер.

Специалните костюми, които ще бъдат представени, са дело на дизайнерката и гримьорка Донка Боева. В пърформанса са модели от най-новата колекция бельо на световната марка "Sloggi", а приказната декорация ще бъде на Анна Панайотова (стилист и художник, която декорира Зимния дворец за гостуването на Пол ван Дайк (Paul Van Dyke).

Музиката е поверена в нежните ръце на най-добрата сред дамите у нас зад пулта - Мис Лидия, и колегата й Габриел.

“Искаме да превърнем вечерта в изключително преживявяне за присъстващите и всеки да се почувства,като герой, попаднал на специално място! Целта ни е да накараме хората да се усмихват повече и да бъдат част от нашата чиста фантазия, без напрежение и отрицателна енергия. „Тайната градина" е място, на което всеки може да попадне, стига да отвори сърцето си, защото тя е точно там - вътре в нас. Искаме да я покажем на хората, да я споделим, защото смятаме,че красотата не е създадена, за да стои скрита или заключена. За нас българската клубна сцена и публика са достигнали до такъв момент, че да могат да възприемат денс пърформансакато начин на изразяване”, разказват за проекта си двете хубавици.

"Желанието ни е това парти да стане ежемесечно събитие и благодарим на клуб "Ескейп" за предоставената ни възможност това да стане реалност! Благодарим на фризьорски салон „Кокона” и на най-голямата българска авангардистка- Мира Бачварова, която допринесе за нашето вдъхновение!” – споделят дни преди шоуто Невена и Биляна.

24-годишната aпетитна брюнетка Биляна, известна като "Miss Sloggiez”  е красавица, с която може да си говориш продължително, без да ти стане скучно. Занимава се едновременно с много неща, но основно сред тях е модата. Позирала  e три пъти за "Мaxim" като краси корицата му през юни 2008 и септември 2009, a тази година освен  че засне нова, суперсекси фотосесия за мъжкото списание, влезе в класацията "Мaxim "Тор 100" на 7-о място. Едва ли сте я пропуснали и на корицата на списание "Playboy" (октомври 2008). Преди няколко месеца новото попълнение в екипа на предаването "Царете на комедията" Йотовска се класира за финала на "Pacha Model Awards" в Ибиса.

Колежката й и най-добра приятелка - Невена Воденичарска (любим модел на Носителката на Златна игла на Академията за мода - Мира Бъчварова) през последните години е един от най-активните модели на "Visages Мodel Group" на модния подиум.

Освен в ревютата на "Escada", "VJC", "MaxMara", Жени Живкова и "Totally Erected", Невена участва в реклама на "М-тел" и в клипа на Крум "С близалка в ръка".

 

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички