Голямата комбина: Явор (екс-Гравити Ко) и DJ Диян (Дийп Зоун)


Голямата комбина: Явор (екс-Гравити Ко) и DJ Диян (Дийп Зоун)

8300

Екс-вокалистът на култовата група Гравити Ко. (Gravity Co.) излиза от затишието, което последва след напускането на групата.

Това се случи след покана за съвместен проект с друг виден музикален представител –  DJ Диян от Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project).

След няколко работни срещи двамата установили, че са на едни и същи музикални честоти и не след дълго първата им авторска песен вече е факт.

Тя се казва „Rise Again” и обяснява на музикален език как човек със силата на вярата може да изплува нагоре, след като е имал куп проблеми и неприятности, които съдбата му е поднесла.

Парчето може да бъде чуто на: http://www.deepzoneproject.com/about/dj-dian/

Скоро се очаква тя да получи и видеоклип. Освен авторска продукция, двамата намислиха зрелищен проект, който ще бъде представен за първи път във варненския клуб "Comix" на 7 ноември.

Саундът на трака е уникална комбинация от диджейските сетове на Диян Соло, върху които се сипе кадифеният глас на Явор Захариев, фронтмен на Фрий Уил Съсайъти (Free Will Society). Стилистиката е прогресив и текс хаус, а тандемът обещава невиждано шоу.

Към звездния екип се е присъединил и новият член на групата Дийп ЗоунАлекс Кипров младши (Star Trax), който ще подгрее със собствен гиг събитието.

От официалната Фейсбуук страница на Диян Савов (www.facebook.com/diansolo) може да бъде изтеглен свободно първият им микс на живо, представящ какво да се очаква от двамата за напред.

Вече са налице и поредица от потвърдени участия.

Следващото от тях е в столичния клуб „Червило” на 26 ноември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички