Мелодия на годината: Венета Рангелова представи антология


Мелодия на годината: Венета Рангелова представи антология

7367

Промоцията на сборния албум на Венета Рангелова се превърна в истински празник за ценителите на мелодичната музика от миналото, напомняща някогашната „Мелодия на годината”.

Едни от най-големите любимци на публиката като Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Милица Божинова от Тоника, Панайот Панайотов, Росица Кирилова и Благовест Аргиров, Румяна Коцева и много други дойдоха да почетат колежката си в столичния "L.A. Club".

Диско вечерта бе „дирижирана” от популярния радио водещ Йордан Георгиев, по-известен като Данчо Стълбицата.

Голяма изненада беше изпълнението на песента „Развод ми дай” от Асен Гаргов, в навечерието на култовата дата 10 ноември.

В публиката - наравно с тях, пееше най-големият фен на българската естрада - Трайчо. Сред гостите бяха както Краси Аврамов, Дани Милев и поетът Сашо Петров - автор на много от представените в тази вечер песни, така и почитатели на хубавата музика от интелектуалния елит - проф. Румен Нейков от Консерваторията, проф. д-р Ваня Лозанова от СУ, телевизионната легенда проф. Юлиан Вучков и арх. Калин Диков.

В сборния албум на Венета Рангелова са включени 21 от най-известните й песни, а дискът може да бъде намерен в магазинната мрежа в цялата страна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички