Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

DJ Mag прави парти в бившия Хладилен завод


DJ Mag прави парти в бившия Хладилен завод

5682

Бившият Хладилен завод на Сточна гара ще се завърне към производствен процес специално за партито на DJ Mag. Заводът отдавна не изпълнява функциите си, но сетът на Andy Butler от Hercules and Love Affair ще събуди индустриалното хале в нощта на 27 ноември. Части от бившия завод в момента са обновени и превърнати в бизнес център Vassilev Business City. Комплексът, разположен на ул.”Индустриална 11”, ще бъде използван за пръв път за подобно събитие.

Другата музикална изненада за вечерта след Andy Butler от Hercules and Love Affair, са Minitel Rose - едни от най-добрите нови таланти на френската електро поп сцена, сравнявани с банди като Justice и Daft Punk, които ще гостуват за първи път у нас благодарение на партньорството между DJ Mag и Френския културен иститут. Първият албум на Raphael d’Hervez, Quentin Gauvin и Romain Leme е истинско денс музикално богатство за феновете на модерните поп звуци. Парчетата им естествено заеха своето място в електронната сцена на Франция редом до албуми като „United” на Phoenix, „Sexuality” на Sebastien Tellier и дори до “Disco-very” на Daft Punk, а след появата на myspace страницата им през миналата година, Minitel Rose станаха една от най-големите сензации в страната на Айфеловата кула.

Името на групата се отнася към олд скуул френската култура от 80-те години и всъщност е името на странно френско изобретение „Pink Minitel”, което французите наричат „бащата” на Интернет. Pink Minitel е било вид място за срещи, в което да откриеш любов или просто да си початиш за секс. Повече от половината тракове от дебютния им албум – „The French Machine”, вече са истински хитове във Франция, а момчетата звучат като кръстоска между златния период на Depeche Mode и хард рок банда от бляскавата ера на 80-те години. Музиката в „The French Machine” е вдъхновена в голяма степен от саундтракове на телевизионни шоута като „Knight Rider” и „The A-Team”, както и от музикалната вселена на американските филми от 80-те. Електро-фънк елементи се преплитат с рециклиран хип-хоп и синтезирани синтове, превръщайки албума на Minitel Rose в една от ексцентрични сензации на световната музикална сцена и десетият по продажби най-добър албум във Франция за 2008 г. Момчетата спечелиха European Music Contest на Playstation и подписаха договори за партньорство с Motorola и Reebok, което им гарантира все по-нарастваща популярност.

Ако проявите съобразителност, ще спестите – предварителната цена на билетите за партито е 10 лева, а в нощта на 27 ноември – 20 лв. Билетите се продават в цялата страна в магазините на Germanos, Office 1, както и Usit Colours, Пикадили, Техномаркет, Multirama, в разпространителската мрежа на Eventim и на Ticketstream. Също и онлайн на www.eventim.bg и ticketstream.bg.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички