Нови песни от Милена Славова на юбилейния й концерт в Универсиада


Нови песни от Милена Славова на юбилейния й концерт в Универсиада

9336

Наближава грандиозният концерт, с който най-атрактивната рок дама на България - Милена, ще отбележи своя 25-годишен юбилей на сцена.

Както "MySound.bg" вече съобщи, голямото събитие ще се състои в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 28 ноември (събота).

Публиката ще има удоволствието да чуе на живо двете най-нови авторски песни на Милена – "Куклата Мици" и "Чворолино", както и най-новата композиция - "200" на проекта, съставен от Васил Гюров (Ревю), Кирил Маричков (Щурците), Денис Ризов (Ахат) и Иван Лечев (ФСБ).


Бенефисът се очаква да бъде едно от най-мащабните музикални събития за годината. В него ще вземат участие над двадесет от най-добрите български рок групи и музиканти, които са пресекли своите пътища с Милена през всички години на нейната богата кариера. На сцената още ще се изявят Ревю, Ера, Б.Т.Р., Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка блус бенд, Холера, Пецко, Конкурент, Атлас, Дони, Петко и Нуфри (Пиромания), Черно фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (D2), Стефан Попов (Гравити Ко.) и др. 

Милена ще изпълни всички свои най-големи хитове - любими на публиката песни като "Ха-ха", "Месо", "Не'ам нерви", "Охолен живот", "Защо", "Отгоре", "Да закърпим небето", "Ад", "Истина", "Робърт" и много други.

В програмата за вечерта са включени и няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс-Контрол), Любо Малковски (Ера), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен eфект, Ревю и др.
 
Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена, но в свой аранжимент.

Шоуто ще бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ. След това купонът се мести в столичния клуб "Маската", където всички музиканти ще направят импровизиран джем сешън.

В момента, наред с подготовката на бенефиса, Милена активно работи по два два видеоклипа към най-новите си парчета "Куклата Мици" и "Чворолино"'. И двете ленти ленти ще бъдат анимация, резултат от уникална визуална техника, неправена досега в България.

Събитието се осъществява със специалното съдействие на Програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН към Министерството на здравеопазването, а певицата е специален посланик на Националната антиспин кампания. Изявата е подкрепена и от "Туборг", "Джак Дениълс" и Столична Община.

Организатор е "София Мюзик Ентърпрайсис". 

Билети все още могат да бъдат закупени на цени от 30 и 50 лева от касите на "Тикетпро - България" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички