Get Wild! Шарам Тайеби завърта в Ялта


Get Wild! Шарам Тайеби завърта в Ялта

5223

Само седмица след разтърсващото парти на Роджър Санчез (Roger Sanchez), зад пулта на столичния клуб "Ялта" на 21 ноември ще застане хаус звездата Шарам (Sharam).

Той ще зарадва българските меломани със специален сет, презентиращ неговия най-нов албум - "Get Wild".

С появата на дългоочаквания му солов дебют през март 2009, диджеят, който дирижира тенденциите в електронната музика през последните години, продължава да буди възхита и сред феновете, и сред критиците.

Саундът на 22-е парчета в проекта се простират по целия спектър на денс музиката. Ключовото парче "She Came Along", което съчетава елементи от легендарната кънтри песен "Strange" на Патси Клайн с вокали на хип-хоп сензацията Кид Кюди, е сред образците в жанра. Затова "Mixmag" и "Vibe Мagazine" го провъзгласиха за едно от най-уникалните парчета на 2009.

“Вярвам в напредъка”, споделя половинката от култовия тандем Дийп Диш (Deep Dish).

„Хората винаги очакват от мен нещо ново и се гордея с това, че надскачам границите на денс музиката и отвеждам феновете си на едно забавно музикално пътешествие. Такава е и философията зад "Get Wild”, признава диджеят.

Той е работил със светила от различни музикални направления - Кид Кюди, Томи Лий, Пи. Диди и Даниел Бедингфийлд.

Умението му да черпи вдъхновение от огромния им талант е толкова впечатляващо, колкото и дългогодишната му репутация на диджей, омагьосващ феновете от Маями до Ибиса.
 
На 27 ноември пък зад пулта в "Ялта" ще се изяви Любо Урсини с традиционното "Blame Рarty", а на 5 декември електро иконата - Тимо Маас (Timo Maas), заедно със Сантос (Santos), които ще изненадат българските меломани с уникален сет.
 
Билетите за всички партита се продават в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на "Белия бар" в "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички