Група Йерихон дебютира шумно с авторски парчета


Група Йерихон дебютира шумно с авторски парчета

12373

Група Йерихон ще представи дебютния си албум "Нов ден" от 23.00 ч. в Sofia Live Club утре, събота, 21 ноември.

Песните в него са изцяло авторски.

"Има ли ден", "Сега", "Devolution", "Final Kiss" се определят от познавачите като дългоочаквано артистично раздвижване на рок сцената.

В момента родният състав подготвя и клип на парчето "Има ли ден". За публиката са предвидени и любими парчета на групата от световната музикална съкровищница, които обаче са пазят в тайна за самото събитие.

По повод дебюта си членовете на групата споделят: "В последните години сред българската рок общност се натрупа очакване за нещо различно. Подготвяхме се дълго и упорито да внесем такава новост – надяваме се да се хареса и да отекне. Записваме парчетата на български и английски, въпреки че за нас музиката е главното, което хората възприемат".

Мартина Балджиева (цигулка, хамънд орган и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали) и Стоян Бозов (китара и вокали) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-е, 70-е, 80-е и 90-е години на миналия век.

Членовете на Йерихон имат дългогодишен опит и поотделно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички