H.M.S.U. превзема Лондон утре


H.M.S.U. превзема Лондон утре

5971

През последните няколко дни в онлайн пространството стабилно се заговори за участието на двамата водещи български дръм-ен-бейс артисти столицата на авангардния саунд - Лондон.

И това е самата истина: Konspirator и Cooh ще се изявят в два различни клуба там утре, 27 ноември, като изненадите, свързани с техните участия, не са никак малко.

Споменавайки участието на Cooh, е хубаво да се отбележи, че за него това не е първа изява там. Този път българската гордост в световната електронна музика ще представи два различни сета – добре познатия тежък дръм-енд-бейс, но и не по-малко популярния си дъбстеп проект Бalkansky.

Причината за това участие е четвъртият рожден ден на „Braindrop” в клуб "Scala", а вечерта включва селекция от артисти като Aquasky, Рага Туинс (Ragga Twins), 16 bit, N-Type, Reeps-One и много други.

Изненадата в петъчната нощ идва от най-популярния клуб в Лондон – "Фабрик", където в емблематичната "Fabric Live" вечер ще се изяви другият добре познат у нас дръм-ен-бейс артист – Konspirator. Той е поканен лично от LTJ Bukem за неговата серия „Bukem In Session, отлично известна на българските почитатели от последното издание на фестивала „Spirit Оf Burgas”.

Освен рафинирана селекция от атмосферна музика, в главната зала посетителите ще могат да се насладят на типичното за DJ Хайп (DJ Hype) и неговия лейбъл звучене. Освен с двете легенди, Konspirator ще дели сцена с имена като Pascal, DJ SS, Randall, Commix, Taxman, Stamina MCMC Конрад (MC Conrad), Generation Dub и много други.

За всички желаещи да посетят нощен Лондон, е хубаво да се отбележи, че ранното присъствие пред клуба гарантира както по-ниска сума за вход, така и прескачане на добре познатите опашки.

Това е поредното доказателство за израстването на българската дръм-ен-бейс сцена през последните няколко години.

За повече информация:

http://www.hmsu.org

http://www.fabriclondon.com/

http://www.braindrop.co.uk/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички