Disco Party: Графа и Акага направиха шоу на световно ниво


Disco Party: Графа и Акага направиха шоу на световно ниво

4614

Думите не стигат, за да опишат невероятната сцена, мултимедия, осветление и музикално шоу, на които стана свидетел публиката на съвместния концерт на Графа и Акага в столичната зала "Универсиада" снощи.

Събитието, организирано от "Монте Мюзик", продължи над два часа и половина, през които феновете не спряха да пеят и танцуват.

Музикантите и DJ Борислав БояджиевБорче, дадоха всичко от себе си, безкрайно щастливи, че имат възможността да свирят на такава сцена и пред толкова многобройна публика.

Програмата беше изключително динамична и въздействаща. Първо се появиха Акага и подгряха с някои от емблематичните си парчета, между които „Вали”, „Летище” и “Един ден”. Към тях се присъедини най-щастливият човек на вечерта – Графа, а купонът продължи с възходяща градация.

Последваха хит след хит, всеки направен в уникална, свежа версия, специално за случая.

Влади Ампов показа, че може да е и фънкар, като изпя с АкагаJazz Is A Тeacher”.

Фиестата продължи и когато на сцената излезе Юлия Андронова, партньорката на Графа от „Dancing Stars" 2. Двамата танцуваха на „Секс за пари”.

Малко след това публиката също се включи в концерта, като пееше заедно с любимците си "Крадена любов", "Чуваш ли ме", "Давам всичко за теб". Силно впечатление направи изпълнението на "Честно в очи", по време на което чието преставяне и малкото, останали седящи в залата, скочиха на крака, аплодирайки музикантите.


Когато програмата приключи, публиката отказа да си тръгне, а не спря да ръкопляска и вика Графа и Акага за бис.

Те се появиха и направиха общата си песен „Disco Party”, а финалът на вечерта беше изпълнението на парчето АкагаПътувам” от 14-годишния Кристиян Григоров – Крис.

Незрящото момче накара всички да се разчувстват, а някои дори да се разплачат, слушайки ангелския му глас и прекрасната интерпретация на красивата балада.

Това беше естественият завършек на вечерта. Всички си тръгнаха щастливи, с прекрасна емоция в себе си и с удовлетворението, че в България все още се случват истински събития.

Че имаме музиканти, с които да се гордеем.

И които да ценим. (Виж галерия снимки от концерта!)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички