Атлас се завръщат


Атлас се завръщат

9085

Група Атлас се събира отново след 5 години отсъствие от българската музикална сцена.

Последният албум на групата "Есенни цветя" излезе през 2004. Основателят на Атлас Пепи Писарски реши отново да се установи да живее в България след дълги години отсъствие, които прекара в свирене по кораби. Той се свърза с вокалиста на групата Веско Зерлиев и двамата отново започват да творят музика. Към тях се присъединиха и пианистът Минко Ламбов, който работи с Латинопартизани и Васил Найденов, барабанистът Жоро Георгиев и Димитър Запрянов, също пианист.

Така се раждат няколко парчета, между които е и новият сингъл на АтласЛюбовта е от Бога”. Той вече се върти успешно по „БГ радио” и „Хоризонт”. Парчето стилово се различава от досегашните хитове на Атлас, като носи по-съвременно звучене.

В личния си живот Атлас  доказват, че има начин да се победи българската действителност. Съдбата на много съвременни артисти не подмина вокала Веско, който бе принуден да влезе в клиника за зависимости. Преди това той изпробва множество терапии и медикаментозни лечения. Но единствено продължителният престой в клиника успяа да го върне към живота. Той намира избавление в рисуването и дори открива собствена галерия.

Както много други български артисти, Пепи Писарски прекара години в свирене по корабите, но накрая реши, че иска да остане в България.

„Изкарват се пари, но това е луксозен затвор, а с нас се отнасят като с втора–трета ръка хора”, казва Писарски за морския живот.

Музикантът си купи къща на река Дунав, където се отдава на една от многото си страсти – риболова.

В момента Атлас готвят концертна програма, както и видео към сингъла „Любовта е от Бога”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички