D2 в резиденцията на Людмила Живкова


D2 в резиденцията на Людмила Живкова

5636

D2 ще разтърсят "Sofia Life Club" от 23.00 ч. довечера с коледен концерт, посветен на "И Аз мога".

Изявата - първа за родните рокаджии на това място, е посветена на фондацията - в помощ на децата с увреждания.

"Клубът е със страхотен интериор и звук, ще дадем всичко от себе си. Заповядайте да разберете каква е нашата концепция за шоу и музика", каза фронтменът Деян Каменов.

Групата ще направи двучасов лайв, в който е включен акустичен сет, някои от най-големите й хитове, но и нови парчета като българската версия на „Fake It” - баладата „Две лица” (с текст на Александър Петров), които Дидо и Ко. ще изпълнят за първи път пред публика. Ще прозвучи и оформящата се като хит песен "Go Now".

"Ще пуснем и 1 минута от видеото по „Две лица”, което Васил Стефанов довършва в момента", съобщи за "MySound.bg" басистът Александър Обретенов. Едната част от клипа е снимана в Истанбул по време на фестивала "Rock N Coke", другата - у нас.

Бандата е готова с материала за следващия си албум - предстои да го довърши. "Имаме идея това да се случи в бившата резиденция на Людмила Живкова, тя има неземна акустика и уникална енергия. Иначе сме готови с парчета като за два албума или пък един, но двоен", поясни Сашо.

Проектът ще е финализиран в края на лятото или началото на есента идната година, като ще бъде миксиран в САЩ, по думите на басиста.

Това ще е втори диск на D2 с Дидо на фронта, след албума "6" от 2006.    

Вече две години рок музикантите са се посветили на благородната кауза, подпомагайки "И Аз мога". Те бяха първите български артисти, които подкрепиха фондацията в нейното начинание и популяризираха проблемите на децата с увреждания в обществото, като направиха благотворителнж шоу -  ънплъгд през 2007.

“Да помагаш е привилегия”, доверява вокалът на D2, Дидо.

Идеята на серията концерти "D2 For I Can Too" цели освен да се наберат средства чрез изразните средства на музиката, посланията да достигнат до все повече хора, които да започнат да мислят за тази идея и все по–често да отварят сърцето и съзнанието си за проблемите на другите.

По време на концерта ще се продават аксесоари "I Can Too", с които се набират финанси за създаване на център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички