Металика, Слейър, Мегадет и Антракс – заедно в София?!


Металика, Слейър, Мегадет и Антракс – заедно в София?!

10030

Събитието, което месеци наред бе обсъждано с надежда от метъл феновете по цял свят и неколкократно отхвърляно от евентуалните участници – съвместно турне на Металика (Metallica), Слейър (Slayer), Мегадет (Megadeth) и Антракс (Anthrax) – не само ще се случи, но изглежда дори ще можем да го видим и чуем лично с очите и ушите си в София догодина!

Сайтът на списание „Билборд” официално съобщи, че такова турне ще има, поне в Европа, и то ще е част от пътуващия фестивал Сонисфер” (Sonisphere).

Въпреки че досега няма официално потвърждение от български промоутър за провеждането на „Сонисфер” у нас, сайтът на фестивала е публикувал цели две дати за провеждането си в България – 22 и 23 юни.

Те бяха потвърдени и от „Билборд”.

Американското издание потвърждава в прав текст концерти на Металика, Слейър, Мегадет и Антракс като част от „Сонисфер” във Варшава на 16 юни и в Прага на 19 юни. То уточнява, че в следващите седмици се очакват потвърждения за концерти на Голямата четворка (както наричат тези групи) и за другите 15 дати от фестивала, сред които е изброена и България.

Билборд” цитира и бомбастични изявления на членове на четирите групи относно предстоящото съвместно турне.

След вчерашната новина за очакван концерт на AC/DC в България през май, 2010, зарадвала горещите привърженици на хард рока у нас, новината за концерт на Голямата четворка на американския траш е истински коледен подарък и за феновете на хеви метъла.

Днес обаче страницата на фестивала „Сонисфер” даваше грешка и надпис „Временно недостъпна” на всички желаещи да проверят за новости по темата.   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички