Оникс в София! Детонация с хип-хоп и пого


Оникс в София! Детонация с хип-хоп и пого

5225

Лошите момчета от Оникс (Onyx) взривиха на малки атоми всички, осмелили се да им се изпречат на пътя в столичния клуб "Ескейп" снощи.

От рано на определеното място започнаха да се събират младежи – почитатели на бруталната група, които се поизнервиха не на шега от закъснението на своите кумири – но си струваше:

Когато малко след полунощ на сцената нахлуха нюйоркчаните, тълпата изкукупляска - в най-добрия смисъл на думата, разбира се.

"Back Up, Back Up!" – не пееха, а крещяха те на викащите долу хора в една  взривяваща всичко по пътя си нощ.

Последва пого, което взе нечовешки измерения по време на класиката "Judgement Night", а в касапницата учудващо се забелязваха и озверели девойки.

Стики Фингаз, който пропусна предишната изява на маститите рапъри у нас, тъй като бе зад решетките, гледаше накриво току преди да почнат и не позволяваше никой да го снима.

Минути по-късно обаче бе впечатлен от местното посрещане – в резултат се покатери по стената, преди да се съблече и да запали запалката си за пример на всички по време на "Last Dayz", с която възпяха почиващите в мир видни свои събратя начело с Джем Мастър Джей, ТуПак, Ноториъс и мнозина други...

На "Shut Down" пък колегата му Фредро Стар помоли екипа в клуба да изгаси светлините... преди всички заедно да взривят мястото с всеполазващия си припев.

По време на "Raise It Up" и "Slam!"... ta–ta-ra , ta–ta–ra вече даваха микрофоните и на произволно избрани фенове сред куфеещите на първите редове.

Фредро обяви на всеослушание "Оникс"–мисията, според която погото от гимнастическия салон да бъде пренесено като нирвана в гетото.

И че „Money don`t make niggaz, niggaz make money”, нечовеците закриха със “саниращото" ”You Know What It Is”.

… Oцелели нямаше!

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички