ЧРД на Константин Цеков. Новият албум на ФСБ догодина. Честно!


ЧРД на Константин Цеков. Новият албум на ФСБ догодина. Честно!

6132

Константин Цеков става на 57 днес.

Кийбордистът, който е още вокалист, композитор и аранжор на ФСБ, ще изкара двойния празник - рожден ден и Бъдни вечер, със семейството си у дома.

"Искам да има аху-иху в голяма компания, обаче Господ е решил да го карам само с фамилията, защото това е празник на дома и всички от моите хора са си по къщите. Но усмивките на хората около мен са фойерверките, от които имам нужда в такъв момент", призна за "MySound.bg" музикантът.

В надеждите му за настъпващата Нова година е, разбира се, и дългоочакваният от всички фенове на ФСБ нов албум. "15 великолепни композиции сме им приготвили, всяка от които е "убиец", в момента решаваме един финансов проблем около издаването на диска, очаквайте скоро и новия ни видеоклип", каза още Цеков, обещавайки, че проектът ще е "този път наистина, честно! - на музикалния пазар до пролетта най-късно".

Анонсира още, че работи по следващ солов диск. "По-добър ще е и от "Вертикали" (1996), и от "Крилете на рибите" (1999), доста по-амбициозно съм го замислил", издаде Косьо, роден на 24 декември 1952 в Благоевград. Той е един от най-изисканите и стилни музиканти в българската поп и пок музика, съосновател и заедно с Румен Бояджиев автор и аранжор на почти цялата продукция на Формацията.   

Даниела Кузманова е автор на повечето от текстовете към новите парчета на ФСБ. Тя е като член на групата от време оно.

"Все още има какво да кажем 20 години по-късно, затова сме и заедно като екип. ФСБ е музика, а не личности, музика с главно "М". Музика, мъдрост, емоция, красота", поясни Кузманова.

Бендът умува върху залгавието на проекта все още.

"Може да се казва "ФСБ." - точката е особено важна, тъй като този препинателен знак обозначава възможности, а може и просто многоточие... което пиесите на групата да обяснят", допълни тя.      

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички