Азис възпя бившите си


Азис възпя бившите си

5970

Най-новата песен на Азис - "Бивши", вече е факт и може да бъде чута в някои от столичните поп-фолк клубове.

Парчето е с подчертано модерно звучене, носещо индивидуалния стил на певеца в завладяващ денс ритъм. Автор на текста на „Бивши” е юристът Добри Банев, работил с изпълнители като Руши Видинлиев, Петър Антонов и Йоана. Музиката е на Велислав Драганински. Тази седмица Азис ще заснеме и видеото към песента заедно режисьора с Людмил Иларионов-Люси.

Винаги изненадващ с нови образи и идеи, и този път изпълнителят ще скандализира с различна визия и сюжет. „Бивши” е искрена изповед на лирическия Аз за болката от любовните раздели, за разочарованието и страданието.

„Решението е изцяло на текстописеца, аз никога не бих възпял бивши. С Добри сме дългогодишни приятели. Помолих го да  напише нещо специално за мен, допадна ми и реших да го изпея”, коментира новата си песен Азис.

„Гори ме, боли ме, от думите ви... Не чувствам, не виждам душиците ви... Докога, докога ще съм в мрака, в тъмния ъгъл така? Докога, докога ще съм в мрака тъй жаден за глътка вода... Не чувате ли? Не виждате ли, че не разбирам...кого ли убивам? Залагате ли, спечелихте ли, че аз умирам... А вас ви презирам!”, гласи част от текста.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички