Стартирай или рестартирай с четирима диджеи


Стартирай или рестартирай с четирима диджеи

5578

Нова поредица клубни партита, наречени "Re:Start", стартира в столичния клуб "Маскара" от 11 февруари.  

Тя има идея да докаже, че е възможно четирима диджеи, работещи поотделно, да обединят усилия, за да осигурят на посетителите изключителна, танцувална и разпускаща вечер.

"Re:Start" ще се организира един път в месеца, в клуб "Маскара" и то в четвъртък. А името на проекта неслучайно е с двузначен смисъл. Всеки посетител сам ще избира дали да стартира уикенда още от четвъртък вечер или да ре:стартира от изминалата работна седмица с това качествено нощно забавление.

Стилово е трудно да се определи какво ще чуете, а и не се ли изморихте да четете за едни и същи стилове в зависимост от модата, чудят се организаторите. Те предвиждат интересен музикален коктейл, защото всеки застанал зад пулта ще има пълната свобода да предложи музиката, която му е на сърцето.

Различната динамика на всяко парче ще е сигурна стъпка към доброто настроение и сваляне на работното напрежението до нива нужни за ре:стартиране и много танци в четвъртък вечер.

Комбинацията от диджеи за първото "Re:Start" парти в клуб "Маскара" от 22.00 ч. на 11 февруари, ще е в състав: Stoned, Clipper, Funkusion и Андрей.

Билети на цена от 5 лв. ще се продават само на място и благодарение на шотладското уиски "Bell's", всеки гост ще има възможност да стартира или ре:стартира с едно малко уиски, доставено директно от дистилерията на марката.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички