Гранулом и Еридан разцепват в Open Stage


Гранулом и Еридан разцепват в Open Stage

7516

Гранулом – най-яката българска банда с женски вокали, и героите на хеви метъла у нас - Еридан, се качват на една сцена.

4-часовото метъл шоу е в столичния клуб "Open Stage" на 20 февруари.

Организаторите са подготвили подарък за феновете. Някой от тях ще има възможност да си тръгне с подарък - билет за шоуто на чичо Том Ейнджълрипър (Tom Angelripper) което ще се проведе на 24 април отново на същото място, уточниха от Mask Music.
 
Билети за концерта на Гранулом и Еридан може да намерите в мрежата на eventim.bg, магазини "Германос", "М-Свят", "Пикадили", "Офис 1", "Техномаркет", а в деня на събитието - на място – Open Stage, бул. "Възкресение" 64.

Цената им е 8 лева.

Гранулом е група с дългогодишна история на родната сцена. Има множество отличия. Подгрявала е световни рок величия като Megadeth, Motorhead, Sodom и Grave Digger.

Гранулом са създадени през 1994 в София, като през годините претърпяват множество промени в стила и в състава на групата. Музиката им преминава през хеви, спийд и траш. Понастоящем членовете на бандата са Надя (вокал), Данчо (китара), Евгени (бас) и Миро (барабани).

Гранулом не спират да свирят на живо и са чести гости в множество градове на България.

Група Еридан е основана през август 2001 от Димо Тодоров и Иво Икономов. Двамата месец по-рано напускат небезизвестната българска банда Конкурент. За певец е поканен Станислав Пандин, а за барабанист отново бивш член на Конкурент - Юлиан Наумов.

Най-важното събитие за бандата е концерта, на който подгрява Глен Хюз в зала 1 на НДК през 2005.

Феновете, дошли да видят госта, не спрират да аплодират и да крещят името на Еридан минути след като те вече са слезли от сцената.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички