Група 032 с първи самостоятелен концерт


Група 032 с първи самостоятелен концерт

6249

Момчетата от група 032 не спират да провокират с проектите, над които работят.

Докъде са я докарали, ще стане ясно в залата на "Сцена Академия" от 19 ч. на 16 март.  

След успешната съвместна песен на формацията с Цветелина Янева - “Три минути” (наградена с приза “Любовна дуетна песен на годината” от телевизия “Планета”), съставът подготвя и няколко нови песни, с които ще финализира работата по дебютния си албум.

През следващия месец групата ще представи още един съвместен проект, този път с джаз дивата Хилда Казасян. Предстои и заснемането на видео към новия сингъл на групата, в който участие взима и италианецът Лео. Не на последно място - момчетата работят и по първия си официален самостоятелен концерт.

Идеята е той да бъде нещо лично и запомнящо се. По тази причина момчетата взимат решение да направят нови интерпретации на песните си единствено с пиано. За това ще им помогне маестро Живко Петров, който е и автор на нестандартните аранжименти.

Специални гости на шоуто ще бъдат Мария Илиева, Хилда Казасян, Лео и бийтбоксърът РедУан (RedOne). 032 ще представят за първи път пред публика и две от новите си песни, както и свои интерпретации на песни на Майкъл Джексън (Michael Jackson), Роби Уилямс (Robbie Williams), Бойс Ту Мен (Boys II Men) и др.

Изявата е под патронажа на министъра на външните работи – Николай Младенов, с любезната подкрепа на фондация “Америка за България”.

Билети: на касите на “Сцена Академия”, зала “България” и онлайн на www.tickets-bg.com.

Сцена Академия” е на ул. “Оборище” № 17 в София.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички