У Юджийн Хютц в Бразилия


У Юджийн Хютц в Бразилия

6438

"Trans-Continental Hustle", многоочакваният пети студиен албум на рок бунтарите Гогол Бордело (Gogol Bordello), ще бъде издаден от "American Recordings" на 27 април.

Продуцирани от Рик Рубин (Rick Rubin), 13-е парчета продължават изумителното културологично пътешествие на бандата, като със своето оригинално звучене за пореден път се изправят срещу съществуващите стандарти.

Дискът бе презентиран по време на благотворителния концерт за жертвите в Хаити в нюйоркската "Irving Plaza" на 9 март. Част от средствата отидоха за Американския Червен кръст.

С "Trans-Continental Hustle" Гогол Бордело отвеждат в нова екзотична дестинация - Бразилия, където фронтменът Юджийн Хютц (Eugene Hutz) (Евгений Николаев, както е украинското му име) живее от две години. Парчетата са изпълнени с преживяванията на фронтмена в тази богата на противоречия очарователна държава. Песните вкарват слушателя директно в центъра на събитията, без значение дали става въпрос за побратимяване с циганите на Бразилия  (“Uma Menina Uma Cigana”), за емоциите по време на карнавал, почти довели до смърт (“Sun Оn My Side”)  или за трансконтинентални любовни вълнения. Като една от най-уважаваните лайв банди с по над 200 концерта на година, албумът и наситеният личен живот на певеца сякаш остават на втори план или поне са паралелни с непрестанните пътувания от континент на континент.

Това е първият студиен проект на Гогол Бордело след "Super Taranta" (2007).

Радикалните отпратки към първичната позитивна енергия и космическото съзнание, в съчетание с пропитата със ска, метъл, пънк, рап и напоследък бразилски ритми музика отново създават настроение за заредено с много енергия парти.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички