Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Елтън Джон пристига с именити музиканти за концерта в София


Елтън Джон пристига с именити музиканти за концерта в София

7125

За концерта си в София сър Елтън Джон (Elton John) ще пристигне със своя бенд от виртуозни музиканти,  съобщиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Сред тях са две изключително колоритни личности от световната сцена. Това са барабанистът Найджъл Олсън и китаристът Дейви Джонстън. Те са със звездата от началото на 70-е години и освен това имат изключително успешна кариера като соло изпълнители. Двамата са сред създателите на бенда, като едновременно с това са имали възможността да свирят с едни от най-големите имена на световната поп и рок сцена като Алис Купър, Мийт Лоуф, Стиви Уондър и много други.

Дали мегазвездата ще изненада нашата публика с чисто нов хит, предстои да разберем от шоуто на столичния стадион „Локомотив” от 20.00 ч. на 13 юни. В продължение на повече от два часа Тhe Rocketman, както наричат музиканта, и неговата формация ще изпълнят всичките си хитове. Интересът към събитието е огромен. Хилядите българските фенове са нетърпеливи да видят и чуят Елтън Джон на живо в столицата.

Билети за концерта на цени от 60, 100 и 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и  онлайн на www.ticketpro.bg

След широко обсъжданото им дуетното изпълнение на наградите „Грами” ("Grammy"), Елтън Джон и Лейди Гага (Lady Gaga) отново ще бъдат заедно на една сцена. На 13 май в "Карнеги Хол", точно месец преди великият музикант да зарадва българската публика, в Ню Йорк ще се състои благотворителен концерт. Редица световноизвестни изпълнители ще отбележат навършването на 21 години от създаването на Фонда за опазване на дъждовните гори. По инициатива на Стинг и неговата съпруга Труди Стайлър от 1989 досега фондът е работил съвместно с над 100 организации, в резултат на което са спасени повече от 115 хил. квадратни километри гори. Събитието ще продължи с търг и гала вечеря, на която ще бъде обявена сумата, събрана от продажбата на билетите.

Сър Джон, който на 24 март отпразнува своя 63-и рожден ден с уникално шоу на сцената в Кейп Таун, Южна Африка, е ненадминат с участието си в различни благородни каузи. Средствата, събрани при всички негови концерти на южноафриканска територия от турнето „Under African Skies” в края на март, отидоха при Фондацията му за борба със СПИН.

Любопитно е, че по време на това негово турне прозвуча песента ”You Are Never Too Оld”.

Името на въпросното първо парче от предстоящия албум на музиканта може би е артистично намигване към съвременния музикален бизнес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички