Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Специални тениски за феновете на Карл Кокс


Специални тениски за феновете на Карл Кокс

6456

За да остане и материален спомен от изявата на Карл Кокс (Carl Cox) на 17 април, организаторите от "Метрополис" са решили да изненадат феновете си с лимитирана серия тениски с официалната визия на партито.

Те ще могат да бъдат закупени в събота от специален щанд в Зимния Дворец, където е събитието.

След като всички промоционални билети бяха разграбени още през март, в момента в мрежата на официaлния разпространител Eventim има пропуски по 30 лв. В самата вечер до запълване на капацитета на залата те ще струват 35 лв., а ограничените ВИП-места - 50 лв.

Истинската Страстна седмица настъпи и за почитателите на електронната музика в България, обявиха организаторите. Виновници за масовата истерия, която ги обхвана по-бързо и от свински грип са две имена, които и в национален, и в световен мащаб са символ на мегауспешни партита – "Метрополис" и Карл Кокс.

Както "MySound.bg" извести, родното електронно движение, прокарало и осъществило първо идеята за масово парти с международен гост диджей преди цели 14 години, ще посрещне рождения си ден в Зимния дворец на спорта в София с подобаващо празненство на 17 април. Думите са - меко казано, недостатъчни или напълно излишни, за да опишат личността на скъпия гост на първото за 2010 година парти на "Метрополис". Може би стига да се каже само, че при споменаването му отпадат всички спорове между почитателите на хаус и техно музиката, а всички стилови условности биват пометени като от цунами, когато вълшебната му усмивка изгрее за пулта и омагьоса хилядите клабъри в залата, поясняват от "Метрополис".

В официaлната си група във "Фейсбуук" Стивън и компания буквално предизвикаха фурор сред почитателите си тези дни, приканвайки ги да опишат в 3 думи Карл Кокс – крал на техното, легендарен, иноватор, незабравим, грууви, култов, баща на електронната музика, утопичен, музикален Буда, непогрешимият творец на чувства…и преди да стигнем до канонизирането му ще кажем, че той е просто Карл Кокс - диджеят на всички времена. Не пестят любовта си към него и големите имена от световната денс сцена: Свен Вет, от когото тръгна името му "Шоколадовият Буда", е категоричен "Всеки обича Карл. Той не го знае, но докосва всеки с голямото си сърце".  Джон Дигуид: "Kарл носи толкова много енергия със себе си. В момента, в който публиката го види зад пулта – начина по които се движи и ритъма който носи в себе си – тълпата веднага започва да се движи в неговия ритъм и ръцете на всички са горе." 

В последното се убедихме сами на предишните му три гостувания в СофияЗимният дворец на спорта буквално бе взривен през 2008 от емоциите и усмивките на над 7 000 танцуващи с вдигнати ръце фенове на Карл Кокс. Гостът на "Метрополис" е живото въплъщение на перфектния джентълмен, диджей дипломат и музикален пионер на нашето време. Той е първият, официално наречен Най-добър диджей за всички времена в класацията на "Muzik Magazine" и нееднократно е бил първи в класацията "Топ 100" на "DJ MAG" и многократен носител на титлите Най-добър диджей на годината не само в Англия, но и в Шотландия, Ирландия, Франция и Германия. Постигнал категорични успехи не само като диджей, но и като продуцент, собственик на лейбъл, бизнесмен и мултинационален посланик на денс музиката, Kокс е водещ на едно от най-слушаните седмични радиошоута - "GLOBAL", с над 8 милионна публика в над 24 страни по света.

Вечe десета година е домакин на eдна от емблематичните вечери в култовия клуб "Space" на остров Ибиса.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички