Звездите на Диапазон Рекърдс с изненади за наградите на Фен ТВ


Звездите на Диапазон Рекърдс с изненади за наградите на Фен ТВ

10764

Седем от изпълнителите на "Диапазон Рекърдс" ще вземат участие в грандиозната церемония по случай връчването на Третите годишни музикални награди на "Фен ТВ".

Както "MySound.bg" вече съобщи, събитието ще се състои под купола на цирк „Балкански” от 19 часа на 13 април, вторник. Публиката ще може да се наслади на фолклорната изпълнителка Румяна Попова, както и на поп-фолк звездите Валентина, Dillan, Славена, Теодора, Тони Стораро и Ерик (на снимката между Славена и Валентина).

Церемонията ще открие македонският славей Румяна Попова, която ще представи по напълно различен начин песен от последния си албум „Песни като старо злато”, който е номиниран за фолклорен албум на годината. Изпълнителката ще премери сили с конкуренцията и в категориите за фолклорен изпълнител и фолклорна песен с „Йовано, Йованке”.

След нея щафетата ще поемат колегите й от поп-фолк жанра. Теодора ще представи актуалния си хит „Любовница, чието видео имаше премиера в ефира на "Фен ТВ". Гордостта на "Диапазон Рекърдс" е истински шампион по брой номинации.

Синеоката певица има цели пет в категориите – за албум (за „Мой късмет”), з най-прогресиращ изпълнител, за клип ( „Адреналин”), за дует/група („Горещо място” – проект с гръцките звезди Master Tempo) и за изпълнителка на 2009.

Ерик, който ще мери сили в категорията за изпълнител на годината, ще представи новия си хит „Веднъж да се разпиша”. Певецът обещава отново да изненада всички с уникален тоалет на Алигзандър Макуин, с което да покаже своето уважение към творчеството на вече покойния фешън гуру.

Любимецът на дамската аудитория, Dillan ще изпълни последната си песен „Пробвай върху мен”, която само за го броени дни се превърна в хит. Прогнозите сочат, че той има огромни шансове да отнесе наградата в категорията за дебют на 2009, в която е номиниран.

Валентина и Славена, които тази година останаха без номинации за Наградите на "Фен ТВ", ще представят чисто нови песни пред  зрителите в цирк „Балкански”.

С чисто ново парче ще зарадва многобройните си фенове и мегазвездата Тони Стораро. Топартистът на "Диапазон Рекърдс" очаква песента да се превърне в следващия му хит. Той е номиниран в пет престижни категории –  за албум („Тони Стораро" 2009), за най-прогресиращ изпълнител, за изпълнител на годината, за клип  (за „Отличен (6)”) и за хит на 2009. Изпълнителят се подвизава там с две песни: „Отличен (6)” и „Уникат”, с което парче участва и в надпреварата за изпълнител на Балканите за наградите, организирани от  телевизия "Балканика".

В церемонията по връчване на Наградите на "Фен ТВ" ще участват над 20 изпълнители от различни жанрове. Организаторите са подготвили уникално светлинно и звуково шоу и много изненади.

Водещ ще бъде актрисата Албена Михова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички