Миксват класика и хаус за каузата на И Аз мога


Миксват класика и хаус за каузата на И Аз мога

6313

"Music Jam" е проект на "Jet Set Entertainment", който има за цел да представи на сцената на "Sofia Live Club" нестандартни музикални и визуални проекти на млади артисти.

Първото от поредицата събития е "Classic In The House". То ще се от 21.30 часа довечера.

Това е оригинален проект на класическата пианистка Мария Каракушева, която заедно с DJ Borra ще представи комбинация на класически теми за пиано, изсвирени на живо на концертен роял върху хаус бийт.

Организаторите на "Music Jam" се ангажират социално с идеите на инициативата "И Аз мога"/ "I Can Too", като даряват процент от приходите от входа за целите на организацията. "И Аз мога" отново ще предлага аксесоарите си във фоайето на заведението по време на събитието.

В "Classic In The House" - лауреатът на множество международни конкурси – Мария и Borra, пробил с проектите си отвъд Атлантика, създават изцяло нов тип произведения, микс от класическа музика, изпълнена на живо, и диджей. Атрактивната колаборация се радва на невероятен успех в поредица от клубни партита (в "Червило" и "The Big Apple Club"), а амбициозната цел е стойностната и качествена музика да достига до максимален брой млади хора.

"Music Jam" ще се случва веднъж месечно в "Sofia Live Club".

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички