Illmate тръгват на национално турне!


Illmate тръгват на национално турне!

7797

Illmate отново тръгват на турне из България.

Събитието се случва за втора поредна година, но този път болнавата армада ще влезе с взлом включително в Стара Загора и Плевен. Обиколката на Wosh MC, FARS, LOGO5, Рут (Ruth) и DJ Darkstep ще обхване още Пловдив, Бургас, Велико Търново, Варна, Русе и ще завърши в столичния клуб "Строежа".

Обходът започва на 30 април, когато лейбълът ще разстресе тепетата на Пловдив заедно с подкрепатa от Zinnat и Asian Detective. На следващия ден проектът ще гостува за първи път в Стара Загора, като се очаква звуков взрив, който ще повиши още повече нивото на токсични вещества във въздуха. Морето също ще затрепти под дълбоките баси на нашумялата престъпна организация по време на посещението й в Бургас на 2 май. Нокаут, както винаги, ще покажат какво означава хардкор - под формата на съпорт в случая.

Illmate ще направят обратен завой към старата столица Велико Търново на 4 май. Mестнaта власт ще има свои преставители в лицето на Sensei и Sistah. На следващата вечер групировката ще забие във около катедралата във Варна. Пътешествениците едва ли ще избегнат публичното анатемосване, прогнозират запознати с местните нрави. Много рап ще има и в Русе на 6 май, когато съвсем случайно е и празникът на града. Предпоследната спирка ще бъде в Плевен на 8 май. Финалът на турнето ще е в клуб "Строежа" в столицата на 13 май - с деструктивната помощ на The Top Stoppers.

През целия тур с формацията ще се изявята и специалните гости - Jamez Bongg и Diwaddloe Ckatheturode, които ще вдигат и свалят завесата на представленията с дъбстеп, грайм, бейслайн и други стилове, характерни за Острова.

Всички, загладнели за хип-хоп – по цялата страна – обединявайте се! Illmate пристигат при вас, обявиха организаторите.

Турнето по дати и локации:

30 април - Пловдив – клуб “Lollipop” (18+);
1 май - Стара Загора – клуб “Extreme”;
2 май - Бургас – клуб “Bizarre”;
4 май - Велико Търново – клуб “Bally”;
5 май - Варна – “Comics”;
6 май - Русе – Дом „Канети”;
8 май - Плевен – зала „Galaxy Bowling
13 май - София – клуб „Строежа” (18+).

Във всички градове входът е на цена от 7 лв. В София цената е същата при предварителна продажба, а на място -10 лв.

Предварителна продажба на билети за шоуто в София (клуб "Строежа") - в мрежата на Ticketstream ("Офис 1", "М-тел", "Техномаркет", "На Тъмно", "Ориндж", "Строежа" и т.н.).

Пускат ги в утре, 16 април.

 

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички