Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Метрополис взривиха Зимния дворец и без Карл Кокс


Метрополис взривиха Зимния дворец и без Карл Кокс

1644

Над 5 000 човека крещяха с  цяло гърло "Метрополис" на 14-я рожден ден на електронното движение в столичния Зимен дворец на спорта тази събата.

Партито, на което трябваше де се изяви и Карл Кокс (Carl Cox), но визитата му пропадна заради въздушния трафик, все пак се състоя - с емоционален гръм и електронна мълния.

Първооснователите на електронната култура в България пометоха като циклон насъбралото се през последните дни притеснение и разочарование от майката природа, която се оказа единствената непреодолима сила, успяла да спре легендата Карл Кокс през последните години.

Както "MySound.bg" извести, най-известният диджeй на планетата бе принуден да си остане в Англия от безпрецедентни в световната история обстоятелства и да отложи гига си в София.

В съботния късен следобед Шоколадовият Буда, както наричат Карл, в лично видеообръщение до българските фенове изказа голямото си съжаление и разочарование, че няма да бъде с тях на 17 април, а ще трябва да отложи дългоочаквания си гиг до нова дата, съобщиха организаторите.

Родният най-голям денс промоутър не се предаде пред форсмажорните обстоятелства, а направи страхотен реверанс към феновете си кaто не само не отложи партито, а и записа едно от най-великите събития в историята на клубната култура у нас – пълен Зимен дворец дори без междунарона звезда. Демонстрирайки световна класа и професионализъм Стивън и компания не само гарантираха, че всички предварителнo закупени билети за Карк Кокс важат за следващата дата на госта в България, но и подариха на притежателите им още един истински спектакъл.

Зимният дворец на спорта бе разтърсен от изригването на невиждани досега или по скоро позабравени емоции  - чиста любов, мощна подкрепа и безусловен респект към пионерите на денс музиката у нас и всички български диджеи, застанали зад пулта. Минимализъм, Бобо, Витяз, Дончо и Мери Деси, Версус, Пачо и Пепо, Шото, Веселин и Рос и Спасото, както и DJ Смърф, Стивън и Ясен Петров оставиха без дъх публиката до 8 часа сутринта, държейки на гребена на вълната всички в пълната зала.

Цялата организация на събитието беше в тотално ново измерение и с невижданото лайт шоу, поверено в ръцете на майстора на светлинните ефекти на култовия електронен фестивал в МannheimTimeWarp. Кристофър Хасфуртер допълни историческата атмосфера в залата в пълен синхрон с VJ на "Mетрополис"D_Alien, който облъчваше хората с футуристични визии. Звукът на партито беше разтърсващ благодарение на екипа на Антоан Хадат и системата "Eastern Acoustic", задължително присъстваща в райдера на най-скъпите концерти в света. Това бе и нейната премиера на купон, организиран от "Mетрополис".

Мениджмънтът на движението увери, че от момента на отлагането на датата на Кокс вече работят усилено по реализирането на гига в най-скоро време.

Информация за това се очаква още тази седмица.

Всички предварително закупени билети ще важат за следващото парти без презаверка.

 

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички