Карл Кокс пристига на 5 май!


Карл Кокс пристига на 5 май!

1371

Сетът на Карл Кокс (Carl Cox), който падна заради проблеми с въздушния транспорт, ще се състои все пак.

Новата дата е 5 май, обявиха организаторите "Метрополис". Електронното движение шумно отбеляза 14-я си рожден ден и без госта.

"Скъпи приятели, с огромно удоволствие ви съобщаваме, че Карл Кокс потвърди новата дата - 5 май, за гостуването си по случай 14- годишнината на "Метрополис", се казва в официално съобщение от страна на промоутърите.

"Всички предварително закупени билети за партито важат без допълнителна презаверка”, допълниха те.

След като вулканът в Исландия принудително приземи световноизвестния дидежей миналия уикенд, днес, след отварянето на въздушното пространство и над Великобритания, агенцията на "Шоколадовия Буда", както наричат Кокс, най-после потвърди толкова очакваната от феновете нова дата за България.

Въпреки неговите изключително натоварени график и календар, пълен за месеци напред, двата мениджмънта са се договорили за 5 май -  дата, предшестваща майската ни 4-дневна ваканция за Гергьовден. "Метрополис" имат вече опит с парти в средата на седмица отпреди 12 години (1998), когато другo световно величие направи премиерата си в страната ни – Свен Вет (Sven Vath), който буквално пръсна столичната зала "Фестивална" по шевовете.

Oт днес "Метрополис" възстановяват продажбата на билети на предподажна цена от 30 лв. в мрежата на Eventim, Билетен център, НДК, и билетна каса в Зимния  дворец на спорта в София.

Всички предварително закупени пропуски за 17 април автоматично важат за партито през май.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички