Деси Тенекеджиева на живо. Chillout Project


Деси Тенекеджиева на живо. Chillout Project

6448

Пеещата актриса Деси Тенекеджиева ще изнесе поредния си концерт.

Събитието в новия столичен джаз-клуб "Zazou" (ул ."Аксаков" 15 А) от 22.30 часа довечера.

Ще й акомпанира нейният любим пианист - Боби Вълчев, с когото Деси работи през последните 3 години. Поп, лаундж, хаус, джаз и рок се преплитат в  „Chillout Project”.

Албумът вече е почти готов. Към него има засилен международен интерес. В записите участват и световноизвестни музиканти.

През последния месец напук на кризата Деси Тенекеджиева е затрупана от участия и ангажименти.

Преди седмица се състоя първата официална церемония за връчване на награда за изкуство „Стоян Камбарев, чийто продуцент и организатор беше "NOVA Film" (novafilvision.com) – продуцентската компания на актрисата.

Както "MySound.bg" съобщи, призът отиде при режисьора Камен Калев. Събитието ще се излъчи по Канал 3 от 23.10 ч. на 4 май. Повторението му е от 13 часа навръх Гергьовден.

Преди дни Деси заедно с Драго Симеонов бяха водещи на конкурса "Мис България", където певицата направи премиера на най-новата си песен - „Io Sono Il Vento”.

„Не съм предполагала, че ще има такъв отзвук от толкова много и съвсем различни хора. Това ме кара да се чувствам щастлива, че това, което правим с музикалния ми продуцент Мага, има смисъл и се харесва не само в чужбина, но и тук, в България”, споделя Деси Тенекеджиева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички