ФСБ в Станция Нова. Гневът на боговете тази събота


ФСБ в Станция Нова. Гневът на боговете тази събота

9074

Музикантите от ФСБ ще бъдат гости на Люба Кулезич в "Станция Нова" по "Нова телевизия" утре.

Иван Лечев, Константин Цеков и Румен Бояджиев ще разкрият защо подаряват новия си албум - "ФСБ." онлайн и на кого са гневни.

Участници в „Биг Брадър фемили” ще спорят на тема „Лесни жени ли са българките?" в „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Ива и Стоян Шопов. Срещу тях на ринга ще застанат Чавдар Каменаров и Светлин.

В „РулеткаВито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата.

При Нана гостува председателят на Българската федерация по сумо Петър Стоянов и 6-годишният му син Здравко, който е балкански шампион по сумо.

По повод старта на новия спортен канал - „Нова спорт”, „Отчаяните съпруги” минават на спортна вълна. Техни гости ще бъдат едни от най-добрите ни спортисти - лекоатлетката Ивет Лалова, тенисистката Катерина Малеева, биатлонистката Екатерина Дафовска, волейболистът Пламен Константинов и треньорът по баскетбол Тити Папазов.

В рубриката „Богати и известни” ще гостуваме в дома на дизайнерката Миглена Стумбова, а семействата от Къщата на „Биг Брадър фемили” ще готвят диетична и здравословна храна.

В „Най-добрата майкаИрина Сарачинова ще разкаже трогателната история на Десислава Славова, чийто син е болен от церебрална парализа.

В новото дамско ток шоу „Защо не млъкват жените?” водещите Вихра и Даниела ще се опитат да разберат мъжете или жените са по-големи интриганти, заедно с пет поп-фолк певици - Емануела, Ивена, Биляна, Славена и  Милица.

В "Топ прически" фризьорите ще представят четири визии за тематични фотосесии – еротична, плажна, официална и спортна, а гост звезда в журито ще бъде поп-фолк изпълнителката Емануела.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички