Големите концерти на ФСБ в София са преди Коледа


Големите концерти на ФСБ в София са преди Коледа

5988

ФСБ ще представят новия си албум - "ФСБ.", с два големи концерта в зала 1 на НДК, София, на 12 и 13 декември, преди Коледа, научи "MySound.bg" от Константин Цеков. Ще свирят новите пиеси и старите хитове, част от които преаранжирани.
"Вероятно изглежда смешно да говорим за промоция на диск, който все още не се е появил на физически носител, но  - това са датите. Засега ситуацията изглежда твърде виртуална, ама парчетата се реални, макар и в Интернет. Силно се надяваме дискът да е на музикалния пазар до това време", поясни той.

"Шоу обаче ще има при всички случаи: по-добре е да спечелиш една кауза, отколкото едни пари. Носим концентрирана енергия, готови сме да излезем пред публиката, заради която направихме този чудовищен албум всъщност", обобщи Румен Бояджиев.

Той има идея да си купи китара и да започне да композира с нея, а не само на кийборда и компютърната техника.

"По време на правенето на албума много си говорихме с Ванката (Лечев) и искам да започна да измислям неща на китара - има разлика", казва Румен.  

"До самите концерти може и други парчета да излязат, щом сме я подкарали...", допълни ги оптимистично Иван Лечев, но очевидно на шега, като се има предвид, че почитателите на групата чакаха нови пиеси от любимците си цели 20 години.  Той за пореден път обърна внимание, че това е най-дългият им албум досега.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички