Още един концерт на Лорд Ъф Дъ Денс в София!


Още един концерт на Лорд Ъф Дъ Денс в София!

7427

След два изцяло разпродадени спектакъла на танцово N 1 в света - Лорд Ъф Дъ Денс (Lord Of The Dance) – на 8 и 9 юни в зала 1 на НДК от 21 ч., в продажба вече са билетите за трети – от 18 ч. на 9 юни.

Пропуските могат да бъдат намерени на касата на НДК и в разпространителската мрежа на "Eventim" на цени между 30 и 60 лв., както и ВИП-места между 80 и 100 лв.

Трите събития в София са финална спирка от мащабното национално турне на трупата, което ще започне на 3 юни във Варна, ще премине през Летния театър на Бургас на 5 юни и през Античния театър на Пловдив на 5 и 6 юни.

Изявите у нас се организират от продуцентска компания "Арт БГ" с любезното съдействие на посолството на република Ирландия у нас.

Най-успешният пътуващ танцов спектакъл в света отново ще бъде представен у нас от първата трупа, в която първоначално участва самият Майкъл Флетли. Шоуто се играе понастоящем от два паралелни състава – този, който ще видим, обикаля света, а другият се изявява на територията на Северна и Южна Америка.

За последен път Флетли играе в Дъблин през 1998. Оттогава той режисира и участва в още два спектакъла – "Feet Оf Flames" и "Celtic Tiger", които също мигновено печелят признанието на публиката и критиката, и вече успешно пътуват в различни страни.
 
Създадено от Майкъл Флетли през 1996 по класическа келтска легенда, шоуто Lord Of The Dance вече 13 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби.

Видяно от над 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, то чупи всички установени бокс-офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички