Джина (Трамвай N 5) поля с мартини успеха на модно дефиле


Джина (Трамвай N 5) поля с мартини успеха на модно дефиле

5366

Музикантите от Трамвай N 5 - Джина Иванова, и Иван Иванов (Кукери) бяха сред ВИП-гостите на ревюто, организирано от столичния бутик "Podium" завчера.

Както "MySound.bg" вече писа, топмоделите Галена Димова, Елена Маркова, Ваня Кирова, Катя Темелкова и звездата от "Сървайвър" - Верислав Туджаров, дефилираха с холивудски тоалети на събитието.

Бразилската състезателка по латиноамерикански танци Ана Грейсис, в компанията на бившия шеф на Магистрална полиция полк. Красимир Занев, и завърналата се на светската сцена скандална плеймейтка Златка Райкова, уважиха изявата, съобщиха от "ВИП Комюникейшън".

Моделите се представиха на стъкления подиум в бутика с дрехи, последен писък на водещите марки, "VDP", "Marithe Francois", "Girbaud", "Who*s Who", "Costume National", "Iceberg" и "Class Roberto Cavalli".

Бяха показани дрехи за всекидневието, лимитирани колекции от официални облекла, предназначени за хора, които търсят качество и стил. Домакин на събитието бе бизнесдамата Светлана Андреева и красивата й дъщеря Анастасия. В ролята на водеща влезе PR-мениджърът на "ВИП Комюникейшън" - Нина Никол.

Точно според обявеното, бе разходен и уникалният гащеризон на ДженифърЛопес от новата колекция на "VDP", с който мегазвездата се появи на едно от последните партита в Холивуд.

„Искаме да наложим в България най-новите колекции на актуалните световни марки с атрактивни цени. Няма да смесваме нови и стари колекции, защото това ще ни лиши от доверието на клиентите”, категорична е г-жа Андреева. Тя обеща в най-скоро време да отвори още един бутик и да представи нова серия световни марки в "Podium".

ВИП-гостите, сред които бяха политици и бизнесмени, звездите от Трамвай N 5 и от Кукери - Джина и Иван Иванови, поляха събитието с елегантното "Martini Rosato", създадено от  уникална балансирана ароматна основа от бяло и червено вино.

„Вина” за опиянението на присъстващите имаше и звездата от "Файв Старс" Влади Димов, който запя с г-жа Андреева любими руски песни.

След танците гостите седнаха за отмора в мебелиje на "Варано", с които е обзаведен бутикът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички