Oстава и Groovy Bone Crusher с общ концерт


Oстава и Groovy Bone Crusher с общ концерт

6652

Две от най-добрите български групи - Остава и Groovy Bone Crusher, ще свирят заедно в столичния клуб "Строежа" на 11 май.

Формациите излизат на една сцена за първи път.

Остава са сред най-популярните и актуални родни формации години наред. Музикантите не спират да изнасят успешни концерти в цялата страна и чужбина, да записват албуми и видеоклипове. "Строежа" е мястото, където музиката им често звучи, а всяко гостуване на Свилен Ноев (на снимката) и Ко. се превръща в събитие, като се радва на сериозна посещаемост.

Този път ще им партнира една от най-стойностните и интересни, сборна от популярни музиканти, групи - Groovy Bone Crusher. Достатъчно е да се спомене, че съставът е събран от цели трима участници в Пиромания, още двама от Бейбифейс Клан (Babyface Clan) и същевременно всичките петима, замесени в добавка в други култови проекти като Паникън Уайаскър (Panican Whyasker), Фючър шок (Phuture Shock), Bastardolomey, Ревю и т.н. ценни за българската алтернативна сцена имена.

Това са Нуфри (вокали, китара, програминг), Даката (барабани), Фичо (клавишни), Пeтко (китара) и Епето (бас). Появата им е една от редките възможности да засечете групата на живо, обясниха организаторите.

Местата за шоуто са ограничени до 300.

Билети - в мрежата на "Тикетстрийм", на цена от 10 лв.

Те могат да бъдат открити във вериги магазини "Офис 1", "М-Тел", "Техномаркет", "На Тъмно", "Ориндж", в останалите каси на "Тикетстрийм", както и в "Строежа".

Вратите отварят в 20.00 ч.

Остава
http://www.myspace.com/ostava

Groovy Bone Crusher
http://www.myspace.com/groovybonecrusher

Още на:
www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички