Alex Barck (Джазанова) разцъка здраво на Beck’sperience The Music


Alex Barck (Джазанова) разцъка здраво на Beck’sperience The Music

5387

Горещо и вълнуващо музикално "Beck’sperience" парти събра ценителите на модерния саунд в столичния клуб "Mascara" снощи.

Както "MySound.bg" вече съобщи, вечерта бе под мотото "Beck’sperience The Music" със специален гост DJ Alex BarckДжазанова (Jazzanova).  

Купонът е част от поредицата събития на "Beck’sperience" 2010 – музикалният проект на "Beck’s" – най-продаваната немска марка бира в света и в България.

Веселбата премина в унисон с изказването на госта: „Музиката, която правя с моите колеги и аз самият, е своеобразно пътуване за нашите фенове. За мен като музикант най-важното нещо е да успея да провокирам хората именно с музиката, която правя и пускам като диджей”.
 
Сетът на Alex Barck доказа две неща - че той е име от световна величина, както и че именно тази марка традиционно партнира на най-добрите имена в музиката.

Партито e част от филофософията и изцяло в духа на "Beck’s". Чрез своята музикална платформа – "Beck’sperience", логото традиционно застава зад най-добрите имена от световната и българската сцени и прави възможно гостуването на емблематични за модерните млади хора имена.

Тази година "Beck’s" е партньор и ще бъде част и от атмосферата на един от най-мащабните музикални фестивали - "Spirit Оf Burgas".

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички