Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Денс великаните Груув Армада откриват фестивала ParkLive 2010


Денс великаните Груув Армада откриват фестивала ParkLive 2010

5947

Груув Армада (Groove Armada) ще открият фестивала "ParkLive" 2010 на 18 юни.

Цялото събитие ще се проведе в парка на Терминал 2 до летище София.

"J&B Party Weekend" и "ParkLive" обединяват усилията си, за да предложат уникално 72-часово музикално изживяване на това напълно неочаквано място. Две сцени за тридневното музикално изживяване.

Груув Армада ще дадат старта на фиестата с впечатляващо шоу. Най-накрая всички почитатели на техните култови денс парчетата ще могат да се насладят на живо на групата, която идва с 10-членната си банда и  две вокалистки. Това е първият концерт на проекта у нас. Формацията придоби световна популярност с невероятните си лайв изпълнения, които по мащаб и емоция се сравняват само с тези на Кемикъл Брадърс (Chemical Brothers) и Ъндъруърлд (Underworld). А за гостуването си у нас гостите обещават сет, който ще отвее главите на всички. Те ще представят чисто новия си албум "Black Light". Тандемът споделя: “Ако трябва публиката да ни познава само с един албум, категорични сме, че искаме това да е "Black Light.“

В проекта са Том Финли и Анди Кейто. Преди да се съберат Том се занимава с футбол, тромпет, бас и кийборди, а Анди с тромбон и всички видове помощни инструменти, като е особено горд, че е самоук. Обменът на идеи започва покрай гаджето на Анди, която ги запознава както помежду им, така и с група кембриджски ентусиасти с музикални занимания и без музикални претенции. После двамата се преместват да живеят и работят в Лондон и се опитват да станат част от тамошната промоутърска мафия по най-радикалния начин - със собствен нощен клуб. Името Груув Армада идва от диско вечер в Нюкасъл през 70-е и много отива на техните партита, където Анди върти хаус в голямата зала, докато Том пуска фънк в чил-аута. После двамата се събират зад пулта и отработват пинг-понг пускането на плочи до съвършенство. Нататък продължават с издаването на инди сингли и ремикси, пускат едно LP, а междувременно като диджеи вече са си извоювали резидентство в суперклуба "Fabric".

Анди Кейто се представи солово пред родната публиката на "Spirit Of Burgas" 2008.

След изявата им на  парти сцената на "J&B" всеки посетител ще може да сложи  специалните 3D очила и да бъде част от първото 3D Disco парти в България. Освен че ще танцуват, хората ще могат да се наслаждават на 3D визии,  които ще направят преживяването им на фестивала уникално.
 
Както "MySound.bg" вече съобщи, хедлайнъри на 19 юни ще са създателите на съвременното танго - Готан Проджект (Gotan Project), а след магнетичния им спектакъл на сцената на световното парти уиски "J&B" посетителите ще се потопят в новия аудио визуален проект на основателите на "Ninja Tune" – Колдкът (Coldcut). След това "J&B Party Weekend" ще продължи с  господаря на  дръм-ен-бейса Голди (Goldie), сетне са момчетата от H.M.S.U., които ще спретнат тежък музикален батъл. Двубоят е между Konspirator и Mocks.

На 20 юни звезди са култовата британска трип-хоп банда Морчийба (Morcheeba), които пристигат за първия си концерт у нас със своята оригинална вокалистка – жената с най-нежния глас Скай (Skye).
 
"J&B Party Weekend" и "ParkLive Fest" 2010 пускат и нови еднодневни танцувални билети на цена от 20 лв. за 18 и 19 юни, които ще важат след 23.30 ч.

Цената на еднодневните пропуски за всички сцени остава непроменена и е съответно 45 лв., а само за 80 лв. ще може да сте част от случващото се и през трите юнски дни.
 
Всички видове билети могат да бъдат закупени от Билетен център, НДК, в мрежата на "Ивентим" (www.eventim.bg - "Пикадили", "Германос", "ТехноМаркет", "Office1", "Orange", "Multirama", "Technopolis"), онлайн на www.Ticketpro.bg и тяхната мрежа, касата на "Кантус Фирмус" в столичната зала "България" и директно чрез сайта на "ParkLive".

За повече информация за цялата програма и цените на билетите - на www.parklivefest.com

и http://bulgaria.startapartyhere.com/, а видеопоканата - на   http://www.youtube.com/watch?v=5gCYmVgcfik.

Селекцията на участниците за второто издание на събитието е невероятно разнообразна. В афиса са както световни, така и български музиканти и въпреки изявата на открито, качественият звук е гарантиран. Саундът няма да попречи на столичаните, които не са на събитието, или пък са решили да пътуват със самолет по същото време. С естествения си амфитеатрален терен паркът на летище София има всички предпоставки да се превърне в една от новите столични сцени за прояви на открито от културния афиш на столицата.

Паркът е изграден през юли 2009 по проект на Европейския съюз и е най-новият в София.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички