Ретро концертът на Акага почти разпродаден


Ретро концертът на Акага почти разпродаден

5285

Билетите за концерта на ретро концерта на Акага са почти изчерпани.

Както "MySound.bg" съобщи, събитието е по случай Празника на славянската писменост и култура. То ще се състои в столичната зала "България" утре, 21 май.

Фюжън бендът ще представи хитове предимно на български език, мелодии, които са любими и познати на всички. Мястото ще бъде оборудвано с голям екран, на който ще се прожектират мултимедии в ретро стилистиката. С официален фрак на сцената ще се появи водещият Митко Павлов. Той лично е подготвил специално представяне за емблематичните хитове от концерта. Харизматичната Хилда Казасян е единствената дама, която ще се появи на сцената и заедно с Акага ще представи любимите „Чико от Порто Рико” и „Шу-шу-му-шу”.

Изявата ще включва и направените от Акага кавъри на "Една девойка ме попита",  "Юли", "Един вълшебен чук", емблематичната версия на "Proud Mary", както и класики на Джеймс Браун. От формацията са решили да отдадат заслуженото и на българските певци, като аранжират по нов начин песните "Момчетата от автостопа", изпълнена преди години от Бисер Киров, и "100 милиона или левче" на Димитър Йосифов. Специално внимание ще бъде отделено на творчеството на Георги Минчев. Зрителите ще чуят вечните "Бяла тишина" и "Блажени години (Когато рок-ен-ролът беше млад)" в нови верси, както и песен по текст на Георги Минчев и музика на Акага с име "Хей, Краси, кажи на жена си!".

От формацията обещават, че ще забавляват публиката всяка минута от двучасовото шоу, за което се подготвят повече от година.

Организаторите на концерта - "Монте Мюзик", известиха, че пропуски все още могат да бъдат купени в мрежата на "Ивентим", касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и Билетен центърНДК.

Цените са от 10 до 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички