ФСБ завъртяха новия албум и клипа към Параграф


ФСБ завъртяха новия албум и клипа към Параграф

5392

Новият албум на ФСБ - "FSB.", който е на музикалния пазар у нас от днес, ще бъде издаден и в CАЩ и Япония, стана ясно на презентацията на проекта в "Sofia Live Club" снощи.

Фенове и приятели уважиха купона. "Светло събитие е - "MySound.bg" го определи по този начин", подчерта Константин Цеков.

Публиката приветства по случай рождения й ден и певицата Роберта - дългогодишен фен на бандата и съмишленик, по думите на Румен Бояджиев.
 
Почитателите, препълнили клуба, първи видяха новите видеа - към "Параграф" , дело на Сотир и Пенко Гелеви, и "Няма".  

"Убедихте ли се? Нашата музика става и за филм", обърна се фронтменът Румен Бояджиев към присъстващите след края на кадрите по парчето "Няма". В основата им е сюжет от филма "Остатъци" на Росен Елезов.  

"Ситуацията се промени коренно в последните месеци - феновете на групата направиха предварително покупка на диска, като по този начин помогнаха за производство на още 1 000. След това една пловдивска фирма произведе и ни дари 12 000 холографски и гаранционни стикери за целия тираж, който е общо 6 000 диска", обясни Константин Цеков.

Имената на феновете, подпомогнали появята на диска - материално или морално, бяха обявени на партито.  

Албумът ще бъде разпространен още в Япония и Щатите. "За българите там", каза Румен Бояджиев, обяснявайки, че чужда фирма ще облече триото за концертните му изяви.

Иван Лечев довери в неформален разговор подробности около двете шоута, които предстоят на групата в столицата през декември.

"Мотото им ще бъде "FSB And Friends", а аз правя специални аранжименти за парчетата, така че да звучат на живо по-добре. Ще поканим още двама китаристи, трима кийбордисти и още трима барабанисти имаме наум. Но решихме, че няма да свирим целия албум, а само по-важните парчета от него. Че да остане време и за стари хитове. Ето например, не сме правили "Иде вятър" пред публика, а то е удивително парче", допълни китаристът.

"Може би Косьо ще има ново пиано дотогова, та с него. Между другото, той разполага само с един малък компютър у дома - като за Интернет, не за композиране. А какви парчета е създал на него, направо не е истина", обясни Иван и се оттегли да дава автографи заедно с останалите от формацията.
     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички