Горещо със Сара Тавареш в София. Оne Love


Горещо със Сара Тавареш в София. Оne Love

3462

Любимката на българската публика Сара Тавареш (Sara Tavares) отново ще стопли с горещата си музика сърцата на феновете си у нас.

Тя пристига за фестивала Meet Тhe World за концерт в столичната зала "България" от 19.30 часа на 17 ноември.

Знаем, че помещението ще е тясно за всички, които искат отново да преживeят часове с чаровната португалка, но избрахме добрата акустика и възможността публиката да е по-близо певицата, обясниха организаторите от "БГ Саунд Стейдж".

Преди година Сара Тавареш зареди с положителна енергия родната аудитория, която още на второто парче не издържа и се включи в ритъма на Лисабон и Кабо Верде. Когато гостенката изпя „One Love”, нямаше как посетителите дане останат пленени от искреността и жизнерадостта на парчето, от цялата голяма любов, която вокалистката разпръсна.

В музиката ѝ има много различни влияния от португалскоговорящите страни. Мелодията на всяка от тях Сара балансирано смесва и изпява на английски, португалски и анголски сленг, креолски от Кабо Верде, като прибавя някои испански и френски думи.

Освен фантастична певица Тавареш е и изненадващо добра китаристка. Последният ѝ албум “Xinti” (“Feel It”) е израз на нейното пътешествие, изпълнено с много светлина, преливаща от китарни рифове, нежни ритми и мек португалски вокал.

Проектът събира по-лиричните песни от времето на предишния ѝ диск "Balance". Композициите са чувствени, интимни, но също и изпълнени с изключителни фънк ритми, повлияни от добилите популярност африкански ритми. Някои изпълнения са на базата на нежни и често сложни китарни мелодии.

Сара и нейните музиканти подготвят специална изненада за българските си фенове.

Концертът е организиран с любезното съдействие на посолството на Португалия.

Билети - от сайта и мрежата на "Ивентим" – магазини "Пикадили", "Германос", "Ориндж център", "Мултирама", "Техномаркет" и "Фотосинтезис".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички